Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusa me zaboli, kada samo pomislim, kakvu smo priliku propustili, ali bilo je lijepo ovih mjesec dana, tesko da cemo to ikad vise dozivjeti.
Ja vam kazem dobijemo iran i idemo dalje...evo objavili su u vijestima "NAJNOVIJE : NIGERIJI PRIJETI SUPSENZIJA SA MUNDIJALA , BOSNA AKO POBJEDI IRAN IDE U OSMINU FINALA!!"
realno ko nas je.be vise presmotani smo.... zao mi navijaca najvise kakva je atmosfera bila ima i jos par igraca tipa hajrovic kolasinac pjanic begovic besic koji su se stvarno srcano borili a ovo ostalo nula bodova. pogotovo mi je zao kolasinca kojem je loew rekao da bi igrao u prvoj postavi da igra za svabiju a on je odabrao nasu drzavu i ne dostize rezultate s njom kakve bi dozivljavao s njemackom i kakve zasluzuje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ćemo dobiti utakmicu kad je Đeko svaki dan slobodan i pije koktele na kopakabani zajedno sa amricom,s kojom se druzim inace
Da da... i jos slike po FB kao da su Kardashians ;-)... To je kada trener nije zaradio respekt od igraca. To bi Van Gaal sve ocistio kako treba!
Nije to do Džeke nego do Safeta ublehe. Ko da bi iko imo motiva da zapne iz petinih žila kad vidi koga je Safet pozvo u reprezentaciju, a i koga nije.
Maštali jesmo, al' sad s pravom ili ne, to je druga stvar. Ono što se pokazalo, u drugoj utakmici naročito, nije dovoljno. Pogledajte Kostariku, Alžir, Čile - oni su ostavili srce na terenu i iskoristili to.
Ovakvu kvalifikacionu grupu vise nikad necete imati, sto ste igrali igrali ste! Ostaje bhtHD
S pravom sad i idete kuci RAUS!
... evo ti marka, cigance ;))
muzur je bio olovni bek.
Bolje vam je da se držite sjedeće odbojke...
Muzurović, skoro je izjavio da se čudi kako savez još nije ponudio novi ugovor Sušiću, teška neznalica.
Ne moze se zamjeriti Fuadu Muzurovicu. Davno je bio igrac, a i trener. Puno prije informaticke revolucije. Osim toga u nogometu nema minulog rada. Uobicajene fraze koje nista ne govore normalne su za Fuku.
REKO SAM DA ĆE BITI DEBAKLO KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KMEEEEEEEEEEEE JHAHAASHAH AHHA H AH A HAA A A A A A AA A A HA HAH A HAHAA A A A A A A H HAH AH A HA AA A
Svi ocekuju rezultate kad odu na SP,ali realnost nasa je malo drugacija,a to sto kaze Kristić Igor,Muhamed Konjic ili ,bilo koji drugi medij kako smo mi sila neka,to macku o rep mozemo okacit.Previse smo mi to podigli na neki nivo,ali pokazali smo da ne mozemo i ne znamo i to je to,cast izuzecima.Susic je pokazao da ne zna,ekipa nespremna,duva na sve strane,itd itd...što se tice Dzeke,pa on o City-u ima Silcu,Aguera i Tourea koji mu otvaraju prostor i poziciju da nesto napravi,a toga u reprezentaciji nema,jer ne znamo i to je to,a on nije kriv sto su na njemu dvojica uvijek..Nemojte mi vise pričati o klasama iz Hofenhajma i nekih drugih trecerazrednih klubova...za Sušića sam znao da ne zna.Mislio sam minimalno dva razlike,ali defiinitivno smo pokazali da ne znamo ,prespori smo,nismo jos sazreli,fali nam kvaliteta ,i to hejbet
*Silvu
Sklonite mi ovu njusku da je ne gledam..
Nista ti jarane nisi reko, sve nešto sus,mus. Čega se bojite, recite javno ono sto pričate po birtijama, a to je da nas je susic za*** ko niko
Kako navodi izvor : FIFA planira da kazni Nigerijski fudbalski savez suspenzijom sa mundijala dok će BiH i Iran igrati za prolaz u dalje takmičenje.
Da ih kazni zbog nefer igre!Najvise su prolazili po strani gdje mi nismo imali beka,a usudili su se biti brzi i okretni,pa tako iznanadili Papeta,koji nije stigo pregledati kasete njihovih utakmica!
ostareo pa prolupao kao otvoren prozor
podvig ako pobijedimo iran :$
Nismo mi još sazreli dovoljno.Treba nama još iskustva,a prije svega veliki autoritet u reprezentaciji. Igrači su nam odlični pojedinci i to treba iskoristiti.Ova generacija je zlatna i zato ne prihvatam da nama problem prave reprezentacije tipa Nigerija