Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi neki veliki strucnjak ali svaka cast sto se drzis svojih principa!
Jbt. ovi su srbi fakat glupsoneri, pobjednički tim, ili trener se u pravilu ne mijenja, ovim potezom bi mogli s'konja na magarca.
ne prijatelju, tako rade veliki klubovi/savezi. Nisu svi zatucani ko mi sa papetom i mesom da im dajemo nove ugovore nakon sto visestruko dokazu da su fudbalski nepismeni
@Proklamacija Nismo ni mi pametni i smjena nije zbog poboljšanja rezultata, nego zbog menadžerskih ugovora, sastavljanja tima itd itd... Daleko od toga da je i ovo sa Muslinom bilo dobro, ali neko sa siromašnim rezultatima poput naših kada ovo odradi, ne izgleda baš prihvatljivo...mafija gospodari...neka poboljšanja su samo pusta obećanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo. Rijetko je danas sresti covjeka sa integritetom. Evo npr onaj nas Meša, njemu moze reci ko god hoce ...
Nista nece napravti na Mudijalu mogu imati Messija u ekip, dok mi vodamo zene dijevoke fameliju na svijeka prvesta nema tu fudbal to je zaba do zore.
On bi trebao biti jedan od kandidata za naseg selektora iz mnogo razloga. Jedan je da je uspio da pobjedi Irsku u gostima, sto Meshi nije poslo za rukom.
Vidiš da čovjek ne dopušta miješanje u svoj posao, kako onda misliš da bude naš selektor?? Nešto slično kao Halilhodžić
HAHA STA IM RADI KRSTASJIC TJERA TRENERA KOJI SE KVALIFIKOVAO NA SP
Ja mislim da je ovaj covjek i pokazao i dokazao da zna svoj posao.Licno smatram da je FS Srbije napravio gresku sa odkazom ovom covjeku
dajte ga nama za selektora, mi ćemo slušati :D
e jebi ga sad ga zasra papa ne navija za lazio nego za lanus.......dobio si otkaz jer je to boljka svih balkanskih država čijim klubovima i savezima vlada mafija i samo su ti to pokazali i da uspjeh i 9 miliona eura za plasman na sp ne znače ništa ako se njima zamjeriš.
Srbija je na srecu prosla da se razumijemo... Zadnje dvije utakmice su pokazale kakvu taktiku imas.. Ti cuvas rezultat od 0:0... Hvala, ali treba nam neko ko ce reci igracima da strpaju i 10 komada ako treba
Srbija je na srecu prosla da se razumijemo... Zadnje dvije utakmice su pokazale kakvu taktiku imas.. Ti cuvas rezultat od 0:0... Hvala, ali treba nam neko ko ce reci igracima da strpaju i 10 komada ako treba
otjerali te zato sto si Hrvat
Muslin svaka cast za plasman ali bilo je jako tesko i mucno izboren, a jedna od laksih grupa je bila u pitanju. Sto se tice Sergeja, on je uz Matica vas najbolji igrac i nije bilo potrebe da se natezes sa njim..
Samo kod nas reprezentaciju vode pripravnici :)