Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo ih Muslimovic,sto ne napisu nesto o Dijamantu,jel kakio jutros
Ispravka@ pa jeste bosanski u pravu si ,ono hercegovina je ionako suvisno u nazivu,a jel musliman ili katolik,pravoslavac,nevjernik panker, do njega je, ali je svakako bosanski nogometas a moze i fudbaler ima u Bosni mjesta za sve.
Vidi se, ti malo vise posmatras utakmice neke druge repke;-) Ali nek ti bude oprosteno Bravo Banjalucki zmaju! ForzaBIH
ma ovaj je rupa zesca, igra za repku 100 godina nije dva gola dao i to u nekim fula utakmicama. KLOC
a i ovaj totalsport je utanjio, ova vijest bila juce ujutro na ss.ba A zlaja nas je chudo, zasluzio je veci klub, ili ako nista da izbori tu CL
Bravo majstore, samo naprijed. Sretno u borbi za Ligu prvaka. Trebace nam tvojih golova i borbenosti za Poljsku i Ukrajinu.
mora bit da je dobar, cim se preziva muslimovic ili poturak.
nije bosansko-hercegovački nogometas, vec je bosansko-muslimanski fudbaler.