Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ove godine smo jedva sastavili ekipu za Izrael... ali ne iz razloga od '95. godine....
Od stare slave se ne Živi.. hoćemo u Francusku!
sjecam se utakmice na eurosportu i komentatora koji govori vedin mjuzik :)
To je bila nasa PRVA NACIONALNA REPREZENTACIJA POD ZASTAVOM DRZAVE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.... LJILJANI. Teska vremena prijatelju moj , dzavo ih odnio, ali nekako smo imali puno srce Bosne, a Bosna je bila puna nas
Dragi musa isto kao dabje izmedju ta dva dogadjaja proslo 2 godine a ne 20 godina....
Da nije Politke u Bosnu i Hercegovini bilibi sporska nacija sa ovkim cobnima ispastaju dijeca koja nisu krva kosu stasu, necena biti za kratko vrijeme rasucemo se po svijetu.
ODABERI ŠTAGOD MUSIĆU... I NE LUPAJ... http://spijun.net/video-10-najseksi-bond-djevojaka/
Inikad više!
Niti jedan Hrvat u ekipi. Nije ni čudo što ste izgubili.
Popišam se na ljiljane.
vlahi, vlahi. cudo je sta od covjeka moze uraditi jedan zagrljaj, par osmjeha, trun ljubavi. moras vise u zivotu traziti ljubavi i teziti istoj. iskazujes ovdje na kliksu tipicni anksiozno-depresivni poremecaj, previše si toksičan, pun nezadovoljstva i nisi u stanju kanalizirati emocije. to je duboko u tebi usadjeno i osjeti se da si nesretan covjek. kad se pogledas u ogledalo nisi zadovoljan sam sobom. imas problem s komunikacijom i socijalnim interakcijama. najvjerovatnije nisi najbolje prihvacen od drugih ljudi u stvarnom zivotu i to te boli. kao sto sam ti preporucio na drugoj temi, Xanax je odlican za ovakve stvari. rijesit ce ti sve te probleme, ponovo ces se poceti osjecati kao covjek. na drugi nacin ces percipirati stvarnost i postat ces pozitivniji sto ce doprinijeti kvaliteti tvog zivota. puno srece u samospoznaji i lijecenju ti zelim. iskren i srdacan pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
2016. cemo zahvaljujuci Safetu ponovo gledati EP na malim ekranima bez uceaca BiH...
Na to smo i navikli...