Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je šefe. Treba pružiti ruku boljem a mi idemo dalje. Ove iz uprave natakarim kao i nase pojedine igrace na jucerasnjim neprofesionalnim provokacijama. In Husref we tust!
@ZlatnaDolina: Normala haveru, hvala na dobroj utakmici uprkos katastrofalnom terenu.
@ZlatnaDolina Zabili ste dva skolska gola po tom istom terenu. I za to cestitke.
Kakvi su vam to bijedni komentari ko se bolje snašao, teren je svima bio isti, nije sramota čestitat i pružit ruku u današnjoj utakmici boljoj ekipi, eto ko da du naši navikli na Old Trafordu da igraju pa su zato danas izgubili. Čestitke Želji.
Pitarima bilo svejedno.Ja glupe izjave!
Izgubi Husref prvi derbi na klupi Sarajeva!
Husrefe glavu gore ovo je bio derbi u vanrednim uslovima.. idemo dalje i onda u ligi za prvaka uzeti dva puno vaznija derbija!
Nema šta NKŽ zasluženo slavio...nogometaši Želje spremnije dočekali Derbi od fudbalera Sarajeva, pogotovo su nas u drugom poluvremenu razbili...samo “veliko hvala” NKŽ (jer su mogli stavit termin u subotu) i Savezu (jer danas nije trebalo da se igra tekma) što se derbi igrao u ponedeljak.
skretnicari bolji...prvo poluvrijeme imali smo I mi svoje prilike,ali drugo ne mogu da shvatim nismo se sastavili sa loptom do 70min.,povukli se kao da vodimo,zeljo malo pristisnuo... Zakaric igracina za nasu ligu,Blagojevic takodje...Bekic,hodzic,said(sorc isprljao u 85min),hebib,adukor (danas),svima papire u januaru dati!
Gospodin!
Tacno tako, Husrefe. Hvala na podrsci 😂 🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼🇧🇼
Moli se Husref da ne mijesa lijekove za srce s alkoholom veceras
Sarajevo je igralo kao da ga je danas vodio lično Memed Janjoš - nikako!
Tako, tako. Samo se častite. Čuo sam da plavi govore da su ljudi koji navijaju za bordo prave guzne opne. Ovi se brane i govore da su plavi čmarni kolutići. Ja sam tako čuo.
ODLAZI MUSEMICU OTKAZZZZZZZ
Hvala Husrefe. Poštovanje. Puno sreće sa FK Sarajevom. Naš najbolji trener u Premijer Ligi.
burek na aparatima