Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da nakon gola sinoć ,prvi Ahmetović pa svi ostali su dosli u zagrljaj šefu. Imaš podršku igrača i navijača Husrefe tako da ne daj se ,a ostale cemo ostaviti iza nas ako Bog da :)
Nas niko da nauci pameti, promjenimo 3-4 trenera nista ne naprave pa opet kukamo za Musemicem. Podrska za Sir Husrefa😀.
Ne samo Sarajevo. Koliko su puta tjerali i vraćali Osima u Želji, Slišković u Zrinjskom...
Evo ko vatreni navijac Zelje govorim, Musemic je najbolji trener za Sarajevo.Sarajevo vjerujem da ne bi uspjelo osvojiti duplu krunu da nije njegove metodologije rada i naravi koja je ponekad neobicna. Covjek u pravu 100 %. Pola ekipe povrijedjeno, apetiti veliki a zasicenje i umor se desio nakon sezone. Puna podrska, jer nije nqcin da se ovako otpustaju treneri u svakoj ekipi, nakon par losih utakmica. Na kraju krajeva Sarajvo je i dalje u igri i nas najveci konkurent za naslov
Kupusar i drvosjeca u dva u jedan !
Brate nemoj da te novinari isprovociraju. Za nas si uradio dosta dobrih stvari. A novinari nek smijenjuju koga hoce. U ovoj ligi najgore je stalno mjenjat. Zeljo je to pokazao sa stalnim smjenama , pa se smirili sa Amarom. I evo sad im ide. Uvijek ima uspona i padova.
Husref Musemic jedan je od nas...
HULE JEDAN SI!
Namecu se sljedeca pitanja: Kako to da je toliko igraca povrijedjeno na pocetku sezone? Jesu li pripreme obavljene kako treba, ili nisu? Zasto je Eldin Jelešković, docent Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu i jedan od najboljih kondicionih trenera u BiH, napustio stručni štab FK Sarajevo? Ko je za to odgovoran?
Husref Kralj! Pozdav od navijaca Zelje
Braco iz Vrbanjuse je glavni kandidat da zamjeni Musemica na klupi Sarajeva
Usro davil te Rahmanovič danas na treningu🤗
Mozete me pitati sta hocete, novinar ga pita, one se naljuti
možda bi trebali ovim novinarima dati mikrofon ili ako nemaju,da im ja dam svoj.
Husrefe kad daješ izjave radi to kao gospodin kako prilici a ne na taj tvoj seljački zapuhani način, ne razumije se pola sta kažeš.
Husref je nadaleko u nasoj ligi najbolji trener...
@VelikaBH pa ima ubjedljivo najkvalitetniju ekipu, nek preuzme zvijezdu pa nek se dokazuje
Ja ne znam zasto se misljenje nekog novinara smatra bitnim? Mediji i novinari misle da su najbitniji na dunjaluku i postali su pravo bahati i bezobrazni. Ne kontam fkt.