Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta treba? Pa da nam u kljucnoj utakmici EPa opet izvede neki sastav koji nikad prije nije probao? Da opet igra sa Bermudskim trokutom Medunjanin-Misimovic-Miralem, iako je svako normalan kroz cetiri godine vidio da njih trojica jednostavno ne mogu biti zajedno na terenu? Da jos koji put isproba neke smijesne formacije gdje pola tima igra na krivoj poziciji i fali lijevi bek, desno krilo, defanzivni vezni, ili sta sve ne? Da jos koji amidzic preskoci mladu reprezentaciju i dodje direktno sa klupe Hajduka u pocetnu postavu A reprezentacije? Da jos malo pomognemo tom propalom Hajduku dok nasi domaci klubovi tone, kao i Germania Sportagentur GmbH? Susicu svaka cast za igracku karijeru, ali kao trener je jedna velika neznalica. Nek ide i unovci ove cetiri godine u nekom Kuracsporu i nek pusti ovoj odlicnoj generaciji igraca da ispuni svoj potencijal sa nekim vecim strucnjakom - ni oni a ni mi navijaci nismo zasluzili ovakvog amatera za trenera.
http://www.germania-sportagentur.com/players kakve veze oni imaju.
Trebao je ostati - ali u Brazilu... naći neku trećeligašku ekipu i borit se s njima za opstanak u trećoj ligi...
Kod nas niko iz svijeta fudbala nema damu da otvoreno kaže ono što svi mislimo, Sušić je nivo trenera nekog Turskog trećeligaša i on nema šta više tražiti u reprezentaciji.... SAFETE ODLAZI !
Čuj "loše vjetrove", prdiš ti Musemiću.Idi u svoju Janju kupus okopavat seljačino.
Treba PAPAK ostati, ima mu brat još igrača iz agencije za prodaju.
Musemicu dragi, koje si ti utakmice gledao?? Jedini razlog zasto ne cekamo veceras Francuze sa velikim uzbudjenjem je Safet Susic i njegova ubleha od taktike protiv Nigerije. Hocemo Bajevica ili Halilhodzica.
Izgleda da se muti oko Susicevog ostanka u reprezentaciji posto ga nece niko tesko da ce mu se ko iz bratove agencije prodati igdje. Na Evropsko prvenstvo idu direktno dvije i najbolja treca reprezentacija tako da moze da brljavi sa svojm glupim taktikama i nekvalitetnih igraca i mozda se cak i plasira na Evropsko prvenstvo. Nama ce ostati da se opet nerviramo i da zalima za onim sto je moglo biti da smo imali imalo sposobnog i postenog trenera.
Najbolje je da za selektora postavimo nekog komentatora sa klixa. Slučajnim odabirom. Nema šanse da pogriješimo, jer su to sve znalac do znalca, koji znaju sve o svemu... osim gdje su šuplji. Ali, šta da se radi?! Svako ima po neku manu. Vahid Halilhodžić se neće prihvatiti selektorske pozicije, sve da je N/FSBiH spreman izdvojiti par miliončića za jedan ciklus. A, i što bi? Da mu se fudbalske neznalice miješaju u posao i da ga pljuju po medijima, očekujući da sa limitiranom ekipom osvoji SP i ako to ne uradi - najgori je. Kad ode Pape, ostat ćemo i bez napadačke igre. A, teško da ćemo uspjeti naći nekoga poput njega, koji je usadio napadački stil u ovu reprezentaciju, koja je sastavljena od limitiranih igrača. Tek poslije njega će fudbalski analfabeti početi da palamude koješta.
Treba da ostane
BAzdarevic zna!
Valja li vama iko.Papeta ostaviti za selektora.Pape je najbolji.
valjali su vam kad su se kvalifikovali i pape i repka a sad ih pljujete fuj vi ste nikakvi navijaci
Vahu za selektora!!!
Nista od naseg Sporta, miga nesvatamo za velike uspijehe. jabi stavo trenera stranca je da nevodi bratice i nicije kolege i da nesimiju pisati.
Pitaju ove "legende" Sarajeva šta misle o papku Papetu. Pa ko će svog izdat i reći javno "idi". Niko. Ne samo iz Sarajeva nego uopšte većina domaćih sportskih radnika. Niko nikom neće da se zamjeri jer smo mi društvo šupaka koje ne gleda opće dobro.
JEBOTE NIKAKO SE RIJESITI SUSICA! POGLEDAJ TI MAFIJASA STO GA GURAJU OPET!
ma slobodno dovedite novajliju (npr. Barbareza) bolje ce se za 2 godine uhodati od Papeta a na Evropsko cemo se ionako kvalifikovati
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee