Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUSREFE NEMOZE CRNAC ODBRANU IGRAT HALLLOOOOO DOZOVI SE VISE TVRDOGLAVI KONJU!
Pidro ti sad kriv, ccc moj Husrefe pregazilo te vrijeme
Ma šta ba Pidro.., što im niste zavalili još dva komada, sko će utakmova sa nekakvim zonašem zavisiti od jednog "zatvaranja", onda nema ništa od toga!
Zasto nisi pritiskao cijelu utakmicu a ne zadnjih 10 minuta. Pidro je mozda ..mozda kriv a cijeli tok utakmice igras ko pi@ka. Garo ti igra stopera.nisi normalan. Ti si ALIBI trener.
HUSREFE PI+KO JEDNA NE ZNAŠ POHVALITI PRODOR I CENTARŠUT MLADOG PIDRE??? TAKO JE MAMLAZE SELJAČKI
Čuj "i ove sezone"?! A kao imali ste bolje jel'? Ove godine liga za opstanak. Realno, tu vam je mjesto već odavno!
eto koliko si glup i koliko pratis pa mislis da jos ima liga za opstanak
@SeherSarajevo1946 Trokružno ti mater yeebbem!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je Tu je :D
Ti nisi ni T od Trenera. Cuje se da nemas nista u glavi!
Nemamo mi loš start. Mi imamo lošeg trenera.
husref ce razvalit zelju
Koji klosar,tako to bude kad se samo radi plate radi,jebo rezultat,jer nems muda ni znanja,ni karaktera za pobjede,za to treba imat karakter
Ma kakav Pidro ba. Jeste njegova greška kod gola. Al ti si trebo tad 2:0 barem da vodiš pa da se ne brineš. To rade prave ekipe.
Jedeš gov.na Husrefe, jednostavno igrate ko zadnje pizde