Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, vi ste zaslužili da postanete šampioni samo što to niko osim vas nije primjetio.
adzem te nadmudri Husee,idi ubi se
E moj Musemicu..sve i da je tako kad si cuo nekog trenera da kaze da se neki igrac prepao i jos ga imenujes...to je tvoj posao da vidis koliko je koji igrac spreman psihicki i fizicki za utakmicu
Uvijek sam govorio i govoriću da on nikad nije ni bio za FK Sarajevo. Kakve on reference kao trener ima? Igrao za Sarajevo, veže ga ljubav za klub. Ma pusti ti to kad mi nikakve koristi nemamo od njega. Uvijek je imao najveću podršku od svih naših trenera,a najlošije rezultate.
Nije mi jasno kako je ispunio minimalan cilj izlaska u Evropu ako Siroki sutra dobije?
sta fuli Rahmanovic pa ono je sa tri metra prazan go pa plasiraj djecace samo
Husrefe rdzavu pimpeku i dlake smetaju
Užasna sezona, uprava nesposobna,a igrači manekeni.
HUSREFE ODLAZI
@tarikhadzic pokrij se klocu..
MA NIKAD TI NISI KRIV HAHAHAHAHA
E nek je Željezničar pobijedio. FK Cazin Krajina!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤣🤣
Eno him strave salijevaju.
Zeljo iskoristio 2 sanse koje je imao. Sarajevo nije svojih 10. Kad ne iskoristiš svoje prilike i zasluzio si da izgubis.
buraz.. gdje si ti gledao utakmicu hahahahah