Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni uče na greškama, jedino glupi Štukori nastavljaju slaviti ratne zločince i oživljavati zločinačku tvorevinu tkz Herceg Bosnu.
Za 15 godina vraćamo Ustav Republike BiH, s tim da se ukida konstitutivnost naroda. Vidjećemo šta ćemo s manjinama. Samo strpljenja, iseliće se svi dušmani.
Gospodin jedan po jedan...
https://www.youtube.com/watch?v=GsrIS1ZfcXo
OTKAZ MUSEMIC
nije sramota izgubiti od zelje, igrajte dalje, imate jos 10 ekipa koje mozete uzeti
Klice cela Marakana.... zbog Husrefa Muslimana... nekad bilo sd se spominjalo.... Ja bilo klinac secam se toga..... Koji ste vi idioti....
Koga briga za tvoja selektivna sjecanja?!
Lopta je bila bijele boje...ustvari crvene...povremeno...bila je narandžasta...a onda se promijenila u smeđu. Nemojte me više.
samo se ti nadaj
Samo naprijed husrefe legendo !!
Poceo si da seres jexo te zeljo i krupa od kog ti gubis bodove pa sta je rec adzem te nadmudrio ??