Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na Sjever!
Svi na Sjever!
Svi na Sjever!
koliko puta su te izdali hodžić,bekić,ahmetović,sarić,stanojević,velkoski..... dođi pameti koliko si puta udarao glavom i nogom po tribinama zbog klošara dođi pameti pusti juniore da igraju sutra ispadamo opet zbog tebe i ovih klošara....
Nista bez Manchestera ...
Stavi Adukora na Saricevo mjesto. Džo još samo golman nije bio. I mojne Hodzica na lijevog beka i Hebibovica na desnog. Imas gotove igrace na tim pozicijama.
sretno bordo momci..dovedite Fiorentinu u šeher a onda sta bog da...Dobra reklama za nas grad gostovanje velikana iz italije
Treba naci nekog preiskusnog da ga zamjeni dok mali mustafic malo ne ojaca i onda nam ne treba niko... bravo Husrefe 1946 SVI NA SJEVER !!!!
Husref zraci optimizmom..Tako je Husko samo oprezno i nemoj slucajno Hodzica na klupi ostaviti,nisi budala da junior igra umjesto onog balvana.
Sretno trasu!