Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sefeee
ako bude dobre igre i publika ce se vratiti na tribine...
Publika ce se vratiti kad Sarajevo poveze 5 pobjeda, sto se od velikana i ocekuje. Da bi se to ostvarilo, potreban je kontinuitet, a to nije mijenjanje sefa strucnog staba svako dva mjeseca. Musemic je covjek koji moze Sarajevo odvesti na neslucene visine, ali Musermicu je potrebna sigurnost i saznanje da nece letjeti nakon par neuspjeha. A osim toga, ako ne mozes vjerovati Husrefu Musemicu, onda Sarajevo kao klub i ne treba da postoji.
forsiraj mlade ,ove sezone ne ocekuj borbu za titulu zato forsiraj podmladak
Čekajte da poveže dva poraza opet neće valjati,jebi ga ironija našeg fudbala.
Zbog cega je moj komentar bio uvrijedljiv do te mjere da se ukloni kao oni koji su imali direktne psovke ? Ovaj portal treba razgraniciti da li je samo sarajevski ili je bosanski da znamo, bas sam vas vidio kao nosioca BiH informisanja ali izgleda da niste dovoljno sazreli i da cete ostati samo lokalni Sarajevski medij.
ova mala je presimpaticna cak joj i husref s najvecim osmjehom prilazi :D
Husrefe legendo naša :)
Stadion je bio pun k'o šibica! Navijaci su padali u trans od ludila! Aferim!!!
Ne treba se zavaravati i misliti da je Musemic preko noci napravio cudo. Mislim da ce vec sljedeci kiks Sarajeva biti debelo naplacen preko njegovih ledja. Ali, bez obzira na to, covjeku treba dati bjanko cek na sljedece tri sezone, i dopustiti mu da od Sarajeva napravi pristojan klub, koji ce lagano prosetati domacom ligom, i u godinama koje dolaze postati stalni ucesnik evropskih natjecanja. Sarajevo mozda trenutno nije kandidat za prvaka, ali iduce godine je to svakako. Dajmo Husrefu mir!
Nesto kao da je smrsao, uplacuje li mu Sarajevo topli obrok uz platu ?
@glupisiromasan nije BiH od Bascarsije do Grbavice dijete , nadam se da to ovaj portal zna jer kako vidim vi VD Sarajlije mozete bez cenzure i razloga psovati i vrijedjati sve druge gradjane nase nam lijepe BiH ?
Joj Musemicu isti si oni uhljebljeni politicari, samo se saltas sa stolice na stolicu.
kako si glup, chaos
Tako smo i mi govorili i na kraju se popisa bas po navijacima...Drago mi je sto ste pobijedili a ovo je shupcina zesca od cojka...
@Ponosni Tuzlak, e cuj popiškio se Husref po navijacima u TZ? Bas me cudo ipak je njemu Sloboda u srcu, oduvijek?? Jarane jesi li normalan?
Dzaba im se uvlacis, poslije par poraza psovace ti sve po spisku.
bas je on drag covjek