Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Stalno igramo u ritmu četvrtak-nedjelja, to je za nas naporno, ali šta ćemo." - Hocemol` u Evropu il` necemo? :)
kaze stalno igramk cetvrtak nedelja,.pa ne igrste citavu godinu vec drugu nedelju. panjevi.
E moj Musemicu, trebao..morao si izvesti najjacu ekipu na teren da se uigraju i pripreme za Atalantu, uz pobjedu protiv radnika ili ako nista dobre igre, ovako samo destabilizacija unutar igrackog kadra i citave ekipe. Ne znam zasta ih cuvas, pa do cetvrtka i mrtav pjan bi dosao sebi a ne od 90minuta igre fudbala.
Jbg, Sarajevo je tempiralo formu za pretkolo Evropske lige. Sve dalje od toga je previše.
Il' sto bi.rekle kolege sa bbc :"What is, there is." 😂
Husref šta je tu je
Stalno igramo u terminu Cetvrtak - Nedelja a zapravo tek je sezona pocela.Pretkolo Evropske Lige i prvo kolo Premijer Lige i umorilo ih 👏😁😀😀
Pa znas li ti išta osim psovati.
Ne moze se vrhunski fudbal igrati na cevapima, janjetini, pivu, cigarama...
I trenirati u kafani naravno.
Pa treneru ti cuvas ekipu za atalantu a negine nam bar petarda u tom dvomecu.bolje da igras sa juniorima protiv njih a sve karte bacis na ligu.u drugom kad su usli prvotimci to je i licilo na nesto.al ne ti ih cuvas za talijane a znas da nemamo nikakve sanse
dobice atalantu al na turniru u cevljanovicima
Idemo sada opet bojkotovati...
Haj, nejma veze, trcace po Atlanti ko ludi, pa onda po Kosevu kad ih zajme (potjeraju) hordashi!
Husrefe, poslušaj sebe šta pričaš pa se zapitaj jesi li ti normalan?
Da su Sarajevo ili Zeljo pametni iskorisitli bi priliku da dovedu Mamica, da napravi nesto od jednog od ta dva kluba. Samo mu ne dati da previse ukrade.
Al da Konakovicu polaze racune!
NON CE PROBLEMA