Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zove zena ujutra Husrefa...ajde ustani 9 je... Jel opet Gomez ?
@Bordo DNK vise golova nego Sarajevo pasova
znaci svaka ti cast nasmijo si me do suza...... kako sinto skonto
Ovo nije poraz samo Sarajeva, ovo je poraz odnosa prema sportu, drzave, mladih, ekonomije. Koliko ulazemo toliko dobijemo.
Umjesto izvinjenja - ostavka! i svih nogometaša Sarajeva. napolje! pa krenuti od nule (0) i nakon dvije-tri godine biti dostojan tim glavnog grada BiH.
Vi ste vec sad na -1
jbte nigdje šanse a sažetak traje 5 minuta
Joj legendo.....ustvari usao u legende.....8:0. LEGENDO....Kakav je bio imotivni govor u svlacionici.
katastrofa.
kakva država takvi i klubovi,sve otišlo u helac
Realno ovo je bilo za ocekivati.Igraci nam ne zive uopste kao profesionalci.to cim prvu hiljadarku u novcanik stavi ono misli da je zvijezda.Vodaju se izblajhane trebe ide se u kobajagi neke klubove iz kladionice ne izlaze.Sve je ovo jad i cemer najzalosnije sto svi misle da sutra mogu igrati bundes ligu i da su nepravedno ovdje zaglavili.O upravama necu ni da pisem.
hahaahhahahahahahahahahaahah
Moj tim koji bi treniro da izgubi 8:0 odmah bi pocijepao diplomu trenera pa da smo igrali sa vanzemaljcima..i to profesionalni tim..pa danas vise ni amateri ne gube 8:0..da su navijaci pametni..da uzmu motke pa sve do jednog i igrace i trenera i upravu isteraju iz svetinje..
ma kome se izvinjavas covjece sjedi tamo i suti
materi se izvinjavaj
Sto se TAN zajeba sa ovim
Ja ovo nerado govorim , ali nakon 0:8 kod kuce trener treba da stavi mandat na raspolaganje klubu. Tako je svugdje , zasto ne bi bilo i kod nas. Ja mnogo volim Husrefa , ali ovo trdba da uradi.
Materi se ti izvinjavaj, ja sam morao djecu u drugu sobu poslat.
da li je Husref već bivši trener pitanje za 100 km
Ma posle ovog ti trebas pocijepat diplomu trenera i pravac u neku fabriku..baustelu i sl..pa ti moras utrenirat ekipu pripremit za ovakve meceve..odredit odbrambenu taktiku ok ali prvo ih trebas utrenirat kako se braniti..sta raditi..gde stajati..kako pokrivati prostor..igrace..da se bar primi sto manje golova i da se ne bruka ak ne mozes pobedit..fudbal je danas ozbiljan posao gde svaku sitnicu moras predvideti ako si strucnjak..ako nisi idi u fabriku..