Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i ovi novinaru su sve degenerik do degenerika. Ne znaju postavit pristojno pitanje tipa: Zašto su nam igrači godinama fizički nespremni, ako veće nemaju kvalitet za ambicije Sarajeva, kako kaže Husref, mogu li makar to kompenzirat snagom i kondicijom????
e jbg cuj "Pitanje je, međutim, imamo li mi u ovom trenutku igrače koji odgovaraju ambicijama Sarajeva" ja se samo pitam jel ima neko da ga niste doveli??? hahahahahah presmjesno!
Realno, i kad smo titulu osvojili sa husrefom igra nam je bila bez glave i repa, Dobar so covjek husrefe volis fks ali nisi dorasto ovom zadatku, idi uzdignute glave, nedozvoli da te tjeraju a hoce...nismo losije igrali a vise ocekivali odavno
Klosari veliki sa sjevera i istoka, pacenici, jadnici, napuseni narkomani..ako je neko legenda ovog kluba jedan od njih jeste musemic sa kojim ste osvojili titulu dok je bio igrac i jedinu titulu u nasoj drzavi od kada postojimo dok vas je on vodio, a da ne pricam o tome sto ste suspendirali covjeka koji je doveo sa onim jadnim igrackim kadrom do treceg pretkola lige prvaka...srami te se i samo da znate vi ne mozete nikada biti prvi osim sa njim... a svi vi napuseni novopeceni mars iz ovog grada ili bolje receno mars iz drzave zajedno sa jadnim roditeljima koji vas nisu odgojili..Je... sada ja vama svima zajedno sve mrtve i zive!!!!
Hahaha pa idi budi konobar,nisi ti sveta krava u indiji pa da te ne kritikuju!!mudo labudovo!!samo dajte pare a ne trazite odgovotnost!pa zar ovakvi nazovi treneri misle da je narod stvarno lud??
Ako se u ekipi nezna ko izvodi penal, ko izvodi slobodan udarac a ko izvodi korner onda je to do trenera. Pa mi kad imamo slobodan udarac svi bjeze od lopte, a kornere nam izvodi centarfor??? Ako igrace u 60-70 minuti hvataju grcevi i to u ovoj jadnoj ligi gdje pola vremena prodje u valjanu onda je opet do trenera. Ako uprava dovodi igrace mimo znanja i zelje trenera a taj trener opet ostane da vodi ekipu opet je do njega, jer znaci da nema mrvu autoriteta. E sad nek mi neko kaze sto ce nam takav trener???
HUSREFE OSTANI FKS TE TREBA
Osime, jesi to ti?
Sto ne paltis vodu I ne kupis tariguz na stadionu, igraci svojim dresovima moraju guzove brisati.
husrefe pametnije ti je reci kako stvari stoje u klubu mozda bi te navijaci i postedili
"Čovjek se jednostavno zapita vrijedi li trpjeti uvrede sa jednog dijela tribina i vrijeđanje roditelja koji su mrtvi."reče Musemić,dok 200 metara dalje od stadiona na Merhemića trgu Ivici Osimu ne daju da o svom trošku napravi lift za svoje potrebe koji bi bio i svim osobama sa invaliditetom na raspolaganju! E moj grade šta ti papci rade!
O gdje si papak moj mrtvi opet se ti meni javljaš,pa naravno jer ti spadaš u ovu grupu čobana što Husrefu psuju mrtve roditelje i ovih što ne daju da Švabo sebi napravi prilaz!Ne daj se omest moj čobane i pljuj po ovom gradu al izdržo je moj grad i gore pa če izdržati i takve papke ko što si ti!Budi mi pozdravljen papčiću!
Kako ja svaki put budem oduševljen tvoijm vokabularom moj čobane!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rastjeraj te šupke od igrača,prvog bandovića pa prebaci juniore sa hurtićem u stručnom štabu, uvježbaj duplipas i par proigravanja sa tom djecom i najači smo u ligi ubjedljivo nema tu nikakve mudrosti tjeraj klošare sa koševa
jbg nije Husref toliko kriv, ipak je to legenda kluba, čovijek koji je bukvalno na tom terenu srce ostavio, kolo vode miševi koji dovode "pojačanja" i onda daju trenerima da igraju sa igračima koje oni sami ne biraju!
Musemicu mani se corava posla,od Viteza do Radnika,od Leotara do Rudara,od Mladosti do Slavije ...itd itd...to nije fudbal to je lakrdija i koja je svrha (mislim na sve)
Kakvi ba igraci...ne zna niko lopte primit a kamoli sta drugo...a ko ce ih naucit...nasi treneri...hahahaaa...
zamisli ti da odes
Naravno da nijedan klub koji je i bio neko ime nekad,danas nema kvalitet koji bi zadovoljio i ambicije i ozbiljnije nastupe vani...to su igraci koji nemaju ni minimum kvaliteta koji se trazi danas,ali s druge strane,mi nemamo kvalitetnih trenera koji mogu napraviti nesto od tih igraca...kolko para tolko muzike....
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Alo ba ***te vatikan vise,pa gori su od Hitlera...to je najvece zlo koje postoji