Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hus kao mrtvi pitar ga voli metnut zeljani😁
Mece ga mrtvi pitar i njanjajevu redovno. Hahahahaha
Da kažem nešto za tu priću oko Husrefa. Kad gledaš i slišaš njegove izjave poglupo zvuči, ograničen vokabular uz repeticije. Kad pratiš rezultate Slobode od kad je preuzeo ekipu, večinom repeticije pobjeda. Elem sve čudno al Sloboda sa Husrefom pobjeđuje I KOD KUĆE I NA STRANI . Forza Husref , forza Sloboda, SVE SMO JAČI.
ono sto nam je prosle godine falilo to je oskudna klupa sto ove sezone nije slucaj moze rotirati na svakoj poziciji ima adekvatnu zamjenu i vejrujem da bi nam se mogla ponovii sezona od prosle godine tj.da budemo u samom vrhu . Niko, niko samo Sloboda
Napraviti kip Husrefa, pored Ismeta i Meše.
;)))) majke mi ja pljuvao čovjeka kada su ga doveli, a sada se u potpunosti slažem sa tvojim komentarom, čak sta više, svaki dan bi išao da ga zagrlim...
@TerasaSvijesti To je nas mentalitet inace da sve i svakog pljujemo,zar nije tako??
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Realno Husref je pokazao do sad svoju velicinu i znanje. Svaka mu cast i uvjek ce u Tuzli biti postovan pa cak i ako nekada napusti nas klub i grad.
Jesmo Husrefe,svaka ti cast kako si sve uklopio na svoje mjesto.Rutinska pobjeda nema sta,bravo
Vrijeme je vise da Sloboda nesto osvoji, svaka cast na danasnjoj predstavi !
Ave Husrefe !!!!