Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Musa.Samo tako i glavu gore a kad budes novi ugovor potpisivao sjeti se i repke da si joj potreban
Momak, Bogu hvala, nije proveo ni jedan dan u ratu, te je bio sreće, kao i ja, da se rodi nakon tog rata. Mislim da ni on, a ni ja, ne bi trebali držati predavanja o nečemu što nismo doživili (Da Bog da da ga niko i ne doživi). Ljudi, prošle su 24. God. od kraja rata, vrijeme je o nečemu drugom da pričamo.
@faris_tesanj Tipično bošnjačko razmišljanje, prethodnih 10 genocida nismo spominjali, pa doživjesmo i 11 i opet se nađe "pametni" bošnjo koji kaže kako ne treba pričati o tome, kao takav, ne mođeš pripadati bošnjačkom korpusu, onom patriotskom!
@Realno02 10 genocida.... jest vam ispralo mozak s tim sranjem. A vi patoloski se primate. To vam je jedini identiet valjda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džanane, jednom rječju: NEseri. Šuti i gonjaj loptu.
Musa rođen 1999. a i dalje misli da dolazi iz Jugoslavije.
Sta kaze..dijete rata iako je rodjen poslije...vala ga treba i u registar boraca ubacit.
Dijete drago koji crni rat ti spominjes?pa nisi bio ni sjaj u ocevom oku kad je bio rat.
Amercki sportski novinari su specijalci za izvlacenje dramaticnih i emotivnih prica iz igraca, jer pali glede gledanosti. Ako je ko imao kakv smrtni slucaj u porodici npr. cak da i je od teticne sestricna, intervju ce biti centriran na pitanja o tome i to ce se predstaviti kao zivotno iskusenje koje je sportista jedva prebrodio. Da ne govorim ako je neko bliznji - izvuci ce suze i sportisti i gledateljima na oci.
2/2 …tako da mislim da su novinari upravljali temama i da je ratna tematika njima predobra da se zaobidje. Sumljam da je Dzanan forsirao tu temu.
A imate li olimpisku medalju?
Imamo ih više. Pročitaj članak da bi shvatio o kome lik govori. Znam da je čitanje teško, ali slovo po slovo i strpljivo :)
Bjezi Musa bogati, bio sam na 20 tak tekmi u engleskoj premiership, gdje je publika odmah uz teren i nema atletske staze!Da samo znas sta navijaci suparnicke ekipe dobacuju dak izvode aut ili korner, a tek igracima na klupi za rezerve.Black shit, banana boy, fuckin slave -crncima, hebu im majke i sestre itd!Ako te to moze omest onda nisi za sporta!
Musa dere jarca
piše se pusa misli se musa 🤣
ove danasnje lijene generacije veze nemaju o ratu...pricaju tudje price i nargilu dudlaju i slusaju jale i korelije
Gomila gluposti. Ne treba nam mitomanija. Niko pametan ne može reći da smo disciplinovaniji od svih uspješnih zemalja od nas, a takvih je bar 60 po bilo kakvim kriterijima.
nikad u historiji nijedan bošnjo nije prismrdio olimpijskoj medalji. u ekipnim sportovima su dali po nekoliko dobrih igrača, ali nikad dovoljno u jednoj generaciji. tu su negdje u rangu sa albancima.
mostar25, Albanci i Bosnjaci su osvojili vise medalja ili priblizno isto kao hrvati i srbi zajedno za bivsu drzavu; Albanci: Saban Trstena, Saban Seidi, Aziz Salihu, Bosnje: Refik Memisevic, Sadik Mujkic, Jasna Fazlic
Sto im ublehe prosipa. Sta si bolan ti prezivio, kakav je rat tebe ocvrsnuo
Ne razumijem kakvo je vrijeđanje to što mu je neko skandirao Musa Turčine ? Pa sami BiH Muslimani za sebe kažu da su Turci. Sjećamo se svi izjava Reisa Cerića pobogu.
Jarane što se mene tiče možete se zvati i marsovci. Ja samo kažem da ne razumijem zašto ga ime Turčin vrijeđa kada i vrhovni vjerski poglavar BiH muslimana sam kaže da ste Turci. Mislim ljudi postoje snimci
@bronidex Turci nisu,a srbi ne bi voljeli biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sredina kreira čovjeka. da se ne moraš dokazivati u americi niti bi bio discipliniran niti uporan. ispijao bi povazdan kafu i igrao kladionicu poput većine bosanaca. džeko nikada ne bi bio džeko da nije išao trbuhom za kruhom, tako i ti musa. nema to veze sa podnebljem i ratom, već sa situacijom u kojoj jesi i odgojem.
Ne kenjaj musa
@toni123: Istina boli? Je li? Šta, trebao je lagati?