Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Čelik i sve dosadašnje uprave ni tona Faxa oprati nije u stanju
Poznati smo po amaterizmu. U svim oblastima. Od profesionalca za 24 sata napravimo vrhunskog amatera.
Ko je uopce dozvolio igranje utakmice na Dan nezavisnosti?
@gooUser1565292465 ko ke dozvolio da radi bingo ?
KASUMOVICU IMAS LI STIDA
Dodje ovaj turak dodu neki dalji rod?
Povedi nas Daldirče !!!
Treba zakonom svu sportsku infastrukturu dodijelti klubovima. Ovo je postalo besmisleno. Sportska infrastruktura, stadioni i dvorane služe samo za uhljebljavanje podobnih. Nigdje veze sa razvojem omladinskog sporta!!!Sramotno je to. Nije samo tako u Zenici već svugdje u BIH. Sramota je da jedan Čelik nema gdje da trenira.
@neverkombelizen profesionalni sportski klubovi su kompanije koje rade i zaradjuju. Kao sto svaka kompanija mora rentati poslovni prostor, iki izgraditi svoj, tako i sportski klubovi. Nijedan ne treba dobiti infrastrukturu za dz. Neka svaki napravi, ili iznajmi sta im treba.
Neprofesionalizam, čuuuj? Tc tc tc...
Samo slijepac ne vidi da je sve stimaljka. Izmisljaju se dugovi nekim igracima koji nisu odigrali ni jedne utakmice za klub, ne izdaju se radne i boravisne dozvole, licence, ne daju da se trenira, oduzimaju se bodovi.... Neko bas radi na unistavanju kluba. Jedini stadion u ligi koji bar malo zadovoljava uefine i fifine kriterije mora da ispadne iz lige.
@hti Da li je to zbog politike, dal' zbog Turcina ili je u pitanju reket, ali treba pronaci osobu(e) koja blokira sve i iznijeti sav prljavi ves da se zna ko je, sta je i zbog cega to radi.
Pa ragbi klub ima bolje rezultate od vas!!!
ne valjaju zeniki ćevapi
Fudo Klosaru kampanju si na Čeliku izgradio a sada im uzimas stadion smecaru
Fudo Klosaru doveo si ljude i gurnuo ih u provaliju da sebe izvuces smradu
Uhh, ja procitah milorad dodik 😂
Eto vam Fuad Kasumovic Zenicani sto je gradio predizbornu kampanju na obecanjima o spasavanju Celika. Bitno je da su vam horsa donosili na juznu tribinu da psujete Markale i sarajevsko mrtvo dijete kada FK Sarajevo ili FK Zeljeznicar igraju na Bilinom polju. SLusajte vi Djulana hodzu, i druge carsijske zenicke pacove da vam je Sarajevo krivo sto nemate zeljezare i Zenicatransa.
@Counterforce klosar obicni
@Counterforce ...Djulan je umro prije vise od 10 godina, a zadnja takva psovka je upucena prije 20 i kusur....iz koje si ti vremenske kapsule ispo, iskompleksirani seljacicu ?