Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAL KOGA DA MI KAZE NA KOJEM PROGRAMU JE PRIJENOS
SVI SMO MI SLABICI (BHF,GROBARI,HORDE ZLA ITD.) KOLIKO SE DUGO BORIMO A JOS NISTA NISMO UCINILI DA IH SKINEMO. TREBA NAS PRVO SVE DOBRO IZPREBIJAT PA ONDA NJIH. SAMO LUPAMO I PRICAMO BEZVEZE, NIKAD NIKAKVOG HAJRA OD NAS. STA SMO MI DOSAD USPJELI NEKA MI NEKO KAZE..???????
@Nedime što se predstavljaš kao bhf klocu,kad oni prvi ne idu na tribine...obali ;)
Hej raja dali neko zna dali ce biti uzivo prijenos preko satelita?
ajmo ljudi malo pravog fudbala gledati,dosadilo mi je vise sranja i kazni koje bezveze dobijamo!!! Svi na Bilino Polje!!!!!
das cenera i njima u padje.. navijaj
MA ICU STO DA NE NENAVIJAM ZA SAVEZ NEGO ZA BIH BOSNA A NE SAVEZ
Bojkot i bojkot ! Al imam neki osjecaj da ce veceras biti pravo iznenadenje :)
slobodno, bices sam na tribini sa mozda jos \"placenih\" navijaca iz saveza...:-)
tako i treba daj da se igra vise dosta je svega glupiranja i paljenja u oslu smo sve zapalili pa nista nedobismo samo ja kaznu od 500eura,savez nece napolje bhf nece na tribine pa dokle ,ja volim bih volim bossnu i svakako sam na tribinama sutra,
a ko ce to doc ?