Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSI GA MUP !
@Šrodingerov Mačak HAJMO OTVORI KONTO DA UPLATIM !
@Cipiripi jebe sta ima profesoru nisam te prepozno
Cuj juzna longitudinala iza istocne tribine :D Ko ovdje koga pravi budalom?
Pa znas li ti uopste sta si reko sad, da si glup.
Šta se može plati u roku 7 dana pola...treba zaraditi za regres
Dakle, bakljade su zabranjene, a ovaj portal postavi slike i napiše ono totalno afirmativan tekst na prvoj strani, kako je to sjajno, bajno, ponosno, prelijepo, i treba prvom prilikom ponoviti- tako ispada.Dakle, novinarčići, hajmo malo mozga u glavu!
A.C.A.B
Platite klosari, dosta vise suza i prosijacenja.
Znaci obaveza Zeljeznicara je da pravi i asfaltira juznu longitudinalu? Pa Zeljeznicar je fudbalski klub, a ne neka gradjevinska firma.
Cuj nece stoka da plati... ZATVARAJ POLICIJO OVAJ GOLUBARNIK, BLOKIRAJTE IM RACUN I KAZNU POVECAJTE NA 20.000 PA DA VIDIMO KAKO CE SE ONDA STOKA DIVLJACKA KURCIT SA ORGANIMA VLASTI... Osim tog u narednoj sezoni ukinut policijsku zastitu narkomanskoj bagri i nek onda kmece kako ih svi mrze, vrijedaju i tuku... SAMO OSTRO SA OVOM POGANI
Cuj ovoga, jučer dobio internet i prosipa neku huju, hvataj se ti svog sela jarane moj. Nama svakako ne treba policija na Grbavici i onako nikad nema problema.
voli ti i sestra rough sex
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakav je ovo debilizam majko mila, ne dajte im ni marke, pa to je isto ko kad bi ja razbio prozor komsiji i onda reko svom drugu da on mora platit taj prozor hahahahahahhahahahaha pa kakvi su ovo paradoksi majko mila cccc
Sad bagri povecat kaznu na 20.000, stoka divljacka
To da si malo samo razmislio skonto bi da ne trebas ovo napisat.
Cirkusa i lige majko mila hahahah PS: kod nas se o svemu pise, sutra zelim da znam koliko para Zajko Zeba dnevno potrosi, i koliko Mersudin Ahmetovic jede dnevno itd.. Ni u jednoj ligi se ne pise ovoliko gluposti kao u nasoj, svaka kazna pa ovo ono ma sve, sad donirajte ZELJI 3.000KM da plati kaznu...
Neki dan vozim, kad iz žbuna nešto izleti ispred mene. U prvi momenat učini mi se preplašena koza, kad jok bolan nego policajac. Kući pitam ženu jesam li se ja ono smijao ili plakao od muke.
Ne vidim sta je sporno. Klub mora ispostovati odredjene uvjete da se utakmica odigra.
Zamisli ja sad s tobom potpisem ugovor da ti do Subote moras popraviti prozore na mojoj kuci, ukoliko ti to ne zavrsis do Subote ja cu morati platiti kaznu 3000KM, i ti ne dodjes i ne popravis mi prozore, a imamo potpisan ugovor u kojem pise da ti bas do subore moras to uraditi? Ko je tu kriv ti ili ja? Razmisli malo glavnom pa onda pisi. Nije svaka koja izadje zlatna ;)
Zigollo@ to na sto ti mene pozivas jeoikacipna radnja izmedju dva fizicka lica, ovdje je druga prica, mup nastupa sa strane koja ima pravo narediti, a zeljo sa strane koja mora ispuniti oblikaciju.
Svoj nerad i nemoć pravdate pisanjem neke kaznice, koja nema veze sa pameću ccccccc
Platite u roku 8 dana i biće 50% iznosa kazne. U protivnom, zatvoriće golubarnik.
@Chvilla golubrnik,krmetnjak ili nešto treće Vaše je kako god. 8 dana i ostade milja i po.Može dobro doći ..
Ma kaznite Zelju i sto autoput nije zavrsen
sutra svi na Grbavicu, a drotove ko grebe