Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kahn vec je to murgo, Jebes ih kad ce i dalje da se sprdaju,a ko je miller,to je ona svraka sto trci po terenu kao da nema glavu, kad ne igra, zena grdi trenera!!
Braco legenda BiH nogometa,dao prvi gol za BiH,samo njega i kapitena Barbareza zaboravise,jer ne vole piti i teferičiti po sarajevskim birtijama,a mrze i pare davati nekim jebinovinarima da pišu kako im se čuko zove!?
neka se nesta lijepa desava u svijetu sporta ..Müler mi nije simpatican ..al sve stoji kazano od strane Brace...kad pogledam Bracu vidim prabog Bosanca u njemu tj Hercegovca ispravnije reci..A Oli Kahn ostaje najbolji golman svih vremena za mene ( mada i njega nesto nisam simpatisao ali... )
Kahn - Elber Bayern 1:0
Drago mi je vidjeti Khana.
Novi imidž u brace
Jedan je Thomas,dijete Bayerna 😃