Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio penal, ali zeljo onakvom igrom nije zasluzio da pobjedi, mozda ni neriješeno da igra
Drugo poluvrijeme je Željo mnogo bolji bio, najrealnija je bila podjela bodova. Ovu pobjedu im je NS BiH zajedno sa sudijom poklonio!
sramoti se zeljo sreca pa ste na pocetku lige nesto bodova uzeli inace bi dno dna drzali
U ZELJI GURAJU NEKE MLADE IGRACE KOJI NAZALOST SU NIVO 1-2 FED LIGE A CISTI PRIMJER JE OVA SABANADZOVIC TAJ NEMA MJESTA U 1 FED LIGI
VIDILO SE DA NESTIMA U ZELJI A TO JE PRAVI PROFESIONALAC ODMAH OSJETIO I KULTURNO OZISAO BEZ KOMENTARA GOSPODIN SASA PAPAC
JBO TE RODIN ŠTO GA NISI IZBACIO POJMA NEMA MANEKEN ŠETKA SE PO TERENU KRIV ZA 2 GOLA I 3 ŠANSE GDJE JE ŽELJO MOGO IZGINUT. JA NE ZNAM U ŠTA SI GLEDO MULAOSMANOVIĆU ????????????????????????????????????????????????????
Osmankovic i Zilic niste vi za Zelje, krivi ste za oba gola, nemoze igrac kojeg cuvas biti od tebe 5 metara moras ga napasti sine biti uz njega.Kemo ti se okreces oko sebe jer ne znas sta treba da radis .
Bespotrebno ničim izazvan Osmanković napuca onu loptu i pokloni im aut u prvoj minuti nakon kojeg je prvi gol pao. Baš nepromišljen potez Keme gdje je direktni krivac za gol.
Nema poganije ekipe od Serezničara! Kad se samo sjetim Brkine korner zastavice, poraza u Trebinju, otimačinu Zeca, Kostića... Fuj!
Brko vama ga zakrko se vraća na velika vrata.:-))
Nema poganije ekipe od Serezničara! Kad se samo sjetim Brkine korner zastavice, poraza u Trebinju, otimačinu Zeca, Kostića... Fuj!
Da Željo je uvijek bio Hrvatski klub, ali danas su ipak drugi Hrvati bili bolji. Čestitam!
vjerovatno je oboje tačno