Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes da sam navijač Sarajeva, ali moram priznati da će ovaj čovjek izvući 110% iz ovih igrača.
0-3
Postovanje @Tegla ajvara !!! Rivalstvo je sasvim okej, malo peckanja, ponekad i korak dalje, ali kad je u pitanju Seher grad, zna se brate .... Sarajvo i Zeljo! Ova izjava mi uliva nadu "pa vidjet ćemo majstore" .... Ovo je sHpika carsije nase.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
HAJDE MULALIĆU POVEDI IH!
Povedi ih u konacnu strovalu !!!
...ovo ce biti glatkih 0:4...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dugogodišnje praćenje ovog kluba me naučilo da budem oprezan kod ovih filozofa. Sve oni fino pričaju, rekao bičovjek da boljih nema, ali kada teren dođe na red i djela onda ništa od ovog ne bude. Daj bože moj Edise da ti nisi samo još jedna u nizu ubleha koja prolazi kroz klub!
Prdite u fenjer. Odovic je bio idealan, sjetite se Uefa utakmica ali neka SDA struja ili turski mentalitet vodi i ovaj klub, na zalost.
ako oni pobijede sarajevo ja skačem u miljacku
Pravi covjek na pravom mjestu. Sad se samo drzat parole. I nikom pardona.
Pošalji ih na raskrsnicu na Dolac Maltu i svi će izginuti.
Kakva motivacija i pi..a materina, bio si pomocni trener sto ih nisi motivisao, sad si nasao da ih motivises
Ja mu prognoziram max 2 utakmice
GOSPODIN!!!
Djeca vam se smiju
JA SAM DANAS ZARADIO SVOJ DNEVNICU I PLATU...DA LI VI ZARADITE KOSARICU??? 2-3-5 A CUO SAM I 6 HILJADA....PA BOZE DRAGI KO LIVAJE DADE 1000EURA...???
Ja mislim da ti ne mozes da mislis. Glupi strumfe !
Nemam nista protiv Želje al Mulalić je jedan od glupljih igrača koji je igrao na našim terenima.
STA TI TELE ZNAS KO SU MULALIC ALILHODZIC KRUPINAC ZUKIC....JEDINO STO JE OVDJE GLUPO JE TAJ TVOJ NICK
Eto tovj je nick pametan pravo, tupko jedan gledao sam Mulalića milion puta i opet ponavljam jedan od neinteligentnijih igrača na ovim prostorima Znam ja dobro i ko su ova trojica jer pratim ligu kako je osnovana Alilhodzic doktor nauka za njega u svakom smislu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste li razmisljali o Nikoli Nikicu ? Ima vise mozga od Capljica i Mulalica zajedno. Hahaha. Bice gusto-bice 0:5
PROLAPI STE KO ZOI MOJE NJANJE SA LAVORA...POZ OD ZUBANA I OSIMA ;)
Cuj ovog Spartaka, haha. Jesi normalan bolan, daj im plate vece pa ces vidjet kako zemlju kidaju. Ovako ti u prazno prdi.., nema od suhe price nista
HAJDEE SAABLJOO PRESUDI IM MOLIM TEEE
Covjek prica, uglavnom, gluposti.
Evo samo jedna: "...Ljudi su od ovog sporta napravili neku nauku, ali je ovo zapravo najjednostavniji posao na svijetu." - Jos samo da je dodao: "Dovoljna je osnovna skola" i sve bi nam bilo jasno.
Ne potrebna je fudbalska akademija da bi bio akademski radnik fudbaler( prepisano od frizerszke akademije Sabic).sve sami akademci,a nije potrebna ni osnovna skola samo fizicke predispozicije rad i nesto talenta ,ako tije genetika dobra ,zdrav jak i snazan a jos i ako si brz gdje ce ti kraj,a logiku igre neko skonta ,neko ne sto nema veze sa skolskom spremom,koja je uglavnom tanana kod vecine sportasa ....npr brazilski,argentinski fudbaleri,crnci NBA kosarkasi ,a naj bolji....ako ti nije jasno nece nikad ni biti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)