Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao veliki, mrtvi Zeljovac, mislim Edise da zaista volis malo vise supljirati. Umjesto supljiranja pokazi to sto imas na terenu, mani nas suvisne price, i moja tetka bi sa takvim rosterom imala jednak broj pobjeda!
Ti ako znas sta je Željo i gdje je Grbavica evo glave..
a ko je stvorio taj roster? tvoja tetka?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Žalosno je da jedan klub kao što je N.K željezničar ima ovakvog trenera. Nije nikakva ni provokacija ni zajebancija ali ovaj čovjek je puko. Ovakve izjave nedoliće čovjeku koji predstavlja klub renomirane historije. Htjeli priznati ili ne, ali 90% ljudi koji su ikad imali veze sa Željom se smiju ovom čovjeku. Na stranu to da čovjek voli klub, volimo ga i mi koji se mrznemo i kisnemo svaki vikend. Volimo ga i mi koji zadnji dinar damo za kartu i za prevoz da bi bili od Bihaća do Trebinja uz klub.
I dalje tvrdim da je Sablja pravi izbor za Želju! Ko sumnja, a i to je ljudski, potvrdu će dobiti u nedjelju na Koševu, Insallah. Boj ne biju misici nego mud. a on to ima i pokazat će svim sumnjivcima!!! Ekipa se istrosila na proljece i realno su postigli dosta ali jedva stizemo na sve strane i poraz od Slobode, koja ima isti tim preko godinu dana, ne mozemo smatrati tragedijom!!!
Jucerasnja intepreracija Mulalica je sve bilo izmedju redova. Cjenim,postujem i volim ga , kad je press konfkeracija u pitanju moras se pripremiti. Izjave se mora razlikovati od motivacije u svlacionici ! Trenerska profi licenca, a ne povezane recenice , postapalice ( ovaj , onaj i sl.) na nekom mahalskom zargonu i nivou. Svoje emocije prenesi u taktici,zalagnju i borbi svih 90 min. Volim te Zeljo !
Ovaj je definitivno puk'o.Ne moze sve na silu Edise,nekad upali ali nekad i ne.Ako nisi skont'o da je Zeljo ispao iz kupa jer te je Husref takticki pojeo onda ce ekipi biti jako tesko s tobom.Mislim da si bivsi ako izgubis derbi
Ne znam da li bi ova dva drugorayredna kluba sveukupno mogla sastaviti ekipu koja od Slobode ne bi primila dva komada...A sigurno znam da golu ne bi mogli prici.
@profesor Miljenko sloboda mi je bila super dok nisam skontao koliko ste iskompleksirani
pa dobro, edise, valjda ti trebaš bributi o želji, a ne tamo nekom izda(j)n(i)ku
Kakvi ste vi hadalji (tzv. navijavi Zelje) zaboravljate kad smo dobili derbi tad nam je Mula valjao jel de, tipican balkanski mentalitet...
navijaci*
Najveci adut Sarajeva:, onako sa strane: Mulalic-Zahirovic,,bez ljutnje ,
Mulalić je još i srčan. Zahirović izadje u prvom, pa 3:1, da je ostao na terenu bilo bi 5:1.
Realno Sablja iako te volim i gotivim prije svega kao djete Želje, i kao igrača koji je uvijek davao više od maksimuma mislim da nisi za trenera u ovim momentima. Nisi pokazao nista specijalno, pobjede koje su se nizale bile su uglavnom na horuk, protiv slobode smo pali prakticno bez ispaljenog metka! Jasno nam je svima da voliš klub , ali volimo ga i mi (armija plavih navijaca)!
Mislim da nisam poginuo u Duke Nukemu koliko puta je Mulalic do sada rekao da ce poginuti on ili igraci...
Lik vise puta sehidio nego ijedan isilovac
Simeone sa Grbavice, hahahaha, jedan od naslova iz Sporta kada je dobio Sarajevo u prvoj tekmi nakon Capljica, kojem je on radio o glavi... Hahahahah Siemone sa Grbavice, hahahaha, je li moguce, ja budala, hahahhaha, a ne zna prosto prosirenu recenicu sastaviti, hahahah, Siemone sa Grbavice... BUDALETINA
Simeone sa Grbavice, hahahaha, jedan od naslova iz Sporta kada je dobio Sarajevo u prvoj tekmi nakon Capljica, kojem je on radio o glavi... Hahahahah Siemone sa Grbavice, hahahaha, je li moguce, ja budala, hahahhaha, a ne zna prosto prosirenu recenicu sastaviti, hahahah, Siemone sa Grbavice... BUDALETINA
Nek pobjedi najjbolji.
Sablja perfidni spin-mester kao imao u srijedu neku utakmicu i kao vidio koliko se van SA nevoli zeljo i sarajevo.U tkzv. nekoj utakmici je ispao iz kupa,pa ako usere derbi da se malo podvuce podkozu i navijacima sarajeva a i zelje kako ih van SA nigdje nevole.Njegovo srce ko trebevic,pa kako zna kakva su srca ostalih van SA prema zelji i prema sarajevu.Sramotno podilazenje i sirenje antagonizma profesionalca.Na cast.
pa što ne poginu u Tuzli da sad odahnemo i poslije mevluda odigramo kako treba..........
...znači Trebević!