Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Bešiću takvih Bošnjaka ko ti puni logori po Istočnoj Bosni bili. Nisu vjerovali a onda im se desilo. Pa ti navijači Crvene zvezde do podne mrze sebe a od podne ceo svet koji je protiv nedužne Srbije I Rusije. Blento naš, takve zovu glupi Mujo.
E moj Muhamede, ti isti navijači donose transparente Ratku Mladuću, omiljeni slogan im je "nož, žica, Srebrenica", pa ti vidi.
Toliko smo zatupljeni mrznjom da je to nemoguce. Sportista je iskazao postovanje prema klubu. Mora bosnjo rat spomenuti, dzaba. Stalno se zalite kako se ovdje nikad nece promijeniti a mi se ne mijenjamo. Konstantno mrzimo i pljujemo vatru. Francuzi i Njemci se poklali pa eno ih najveci saveznici jer su skontali od mrznje nema nista. Kad cemo mi skontati ?
Ma sve isti retardi pišu ove nacionalističke parole. Pusti kraju, oni i ne trebaju da se mijenjaju, recept su sopstvenog poraza
Kakav kreten Muhamed Besic
Debil
Ako je za suživot potrebno zažmiriti na veličanje ratnih zlocinaca i negiranje genocida onda je sigurno nemoguć.
Mume cigane delije su uz tebe
Ebali ti oni mater!
I jos nesto - mozda je preoštro ali bih govancetu zbog ovoga zabranio da igra u reprezentaciji! BHF na redu ste da ovo osudite!
Da si ti bio u opkoljenom Sarajevu 92-95,nesto ne vjerujem da bih ih tjesio tako...
Delije ... porijeklo te riječi ?? Značenje ?😂😂
Za jagomira zero vec 5 godina
Radi ratnih zločinaca i Arkana, ja CZ samo po tome poznam.
Željo nabubao Ferenc u dvije tekme i to onako lagano kao na treningu a ovi bivsi prvaci Europe "pushe" usred Budimpeste od realno losije ekipe hahaha.
Mnogo glup momak al eto zna loptu sutnuti pa kao on neki faktor
J*bo ti Zvezda mater klošarsku!
Ko pise ovAkve clanke... u rangu clanka " navijaci u terek groznom ljuti na svoj klub" sta nas briga