Nogometno otkriće u 2010.
0
Muhamed Bešić je budućnost "zmajeva"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda mi imamo neke talente, a još nismo dočekali neko veliko takmičenje. dosta nam je talenata, hoćemo REZULTAT.
Ma evo ima sat vremena kako nisam ulazio na sa x pa uletio malo da vidim ima li sta novo o Džeki, kad ono nista. eeee ni sa x nije kao sto je nekad bio...
Na osnovu CEGA je gore u clanku naveden Zlatan Ibrahimovic ? Da bi mogao da igra za reprezentaciju BiH MORAO bi prvo da ima drzavljanstvo BiH. On to nema niti je imao. Njegovi roditelji (musliman iz BiH i hrvatica iz Hrvatske) nisu nikada imali drzavljanstvo BiH. Ako vam se CINI na osnovu NACIJE takodjer se varate jer se on NIKADA nije izjasnjavao kao BOSNJAK, bosanac, ili slicno... Rodjen je u Svedskoj i igra za svedsku reprezentaciju sasvim OCEKIVANO i sasvim normalno. Po logici iz clanka svaki srbin i hrvat iz BiH bi trebalo prvo da traze mjesta u reprezentacijama Srbije i Hrvatske, a ne u BiH. Ili grk, turcin, talijan rodjeni u na primjer NJemackoj TREBALO bi da se prvo jave reprezenatcijama Grcke, Turske i Italije.... Ili svaki ZLATAN na svijetu treba da se prvo javi reprezentaciji BiH? Ili mozda svaki IBRAHIMOVIC treba prvo da se obrati reprezentaciji BiH ? Koja vas je LOGIKA navela da njega navodite ?
zmajevi?????? wtf vazda bili ljiljani koji je ovo k..... najednom ba probudiš se i zabrane ti uspomene i nacionalne simbole u p.m. koja država
Tako je FORZA LJILJANI
dobro će našim Ljiljanima doć ovo pojačanje!
Specijalnost mu je ,,blokiranje najopasnijih suparnika,, haha ja novinara biSERA i g.....
Kakvo je ovo DIJETE??? Al dobro poguran u pozadini repke i svega....Tako je to kod nas lete pare,lete svi.....
Na terenu \"ZMAJEVI\", a na tribinama HAJVANI.... Budalcinama nikad igre dosta... Fudbal je sport koji prati najnizi stalez u svakom drustvu, DNO ISPOD DNA.... E cuj ZMAJEVI... Prije par godina bijahu LAVOVI, a sad ZMAJEVI... mOzda ce sledece godine biti MEDJEDI... Hahahhha ..
A DŽEKO; NAŠ DIAMOND!!???
Svrstan je među 100 talenata u svijetu mlađih od 21 godine. Ne kako se navodi da bi već magao obilježiti ovu godinu.
@... Momak je 92. godiste, a sada je 2011. Izracunaj.
Isanoviću, pogledaj taj video što si postavio. Momak ima 18 godina, ne 19. Ako je to imalo bitno... kolutachochima
Poturica ko i sa-x
Haj to sve brate,ipak ti si iz sandzaka,bosnjak si,govori bosanski..... Ijekavski govori Brate ;)
fala bogu da se pojavi i neki dobar odbranbeni igrac vii se da je odlican tehnicar dobar je sa loptom po meni rodjen je za zadnjeg veznog dobro se postavlja i dobro iznosi loptu eto uz lulica i mujdzu jos jedno novo osvezenje za nasu repku samo da se plasiramo na EP imacemo ekstra tim besic i bicaksic novi par centarhalfova a tek im 20 god.
džeko je platio zOlog za hotel