Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Messi, nije Kaka to je naš Muamer Svraka
NEKE PTICE NIKAD NE POLETE !!!
dupla kruna a kitarima Č U N AAAAAAAA AHAHAHAHAHHA
Moj biseru jesenji sampion je Borac.Nisi ti normalan...
Joj ovog svrake, lik pun sebe, konta satro neki lafac i da je zanimljiv zenama zato sto igra u Zelji. Moze bit zanimljiv samo osnovkama
Jarane dok je vrsajevica nece te zvat a ako se nisi mogao prodat ni poslije 5nastupa za repku i 2gola zapitaj se zasto?
Grbavica PUNA i svi PJEVAJUUU.... Manijaci proslavljaju TITULUUUU....
Kitari, kad' će ta titula više?
Bravo Svraka majstore
Breaking news : Zvjezdan Misimovic dolazi na posudbu u Sarajevo . Jesul oni normalni hahahah,nisu mogli Suljica placat a da Misketa dovedu ,a gori su ovi ljudi sto vjeruju u sve to,ovo je jad i cemer bolan,gledajte Zelju,nema se,tuzna siguracija sa novcem ali ljubav,momci iz mladjih kategorija dolaze,igraju srcem,nikakvi Trivunovici,Kovacevici itd . Bez ljutnje komsije,ako se nema novca a nema se i da se ima malo vise,ko ce doci u ovu cemer ligu ? Jos jedan naslov je presmijesan : Misimovic dolazi u Sarajevo,mozda i stigne u svoju pravu formu u bordo klubu . Izvedi bilo kojeg igraca iz lige da trci sa debelim Misketom i slagirat ce se.
a jake li tradicije jesenjski prvak hehe youtube.com/watch?v=opkd5Xp83hs
Ne rise svraka
Zar ovu ligu neko prati ? Samo obicno valjanje po terenu ...
Brate prati ti Man Citij pa moli Dzeku ili mu ga popusi da te odvede na utakmicu !!!!
Ako mi neko ima da objasni sta se u nasoj lizi kvalitetno moze pogledati. Samo valjanje po terenu i nabijanje lopte. Ne gledam vala ni Dzeku to mi je poslednji igrac kojeg bi uopste gledao(koliko sam procitao vecinom je na klupi,tako da ga malo ko i gleda) U zadnje vreme znam pogledati jedino na tv-u ligu sampiona i onaj pregled navece on zna biti zanimljiv.POgledam isto i pregled bundes lige .Sve ostalo je manje vise gubljenje vremena. Ja ne igram kladionicu tako da se ne mogu porediti s kladionicarima njima je sve zanimljivo i druga liga Zimbavea :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tradicija se onda nastavlja i u Evropi, Zeljo ce da se izblamira opet...
ciji si ti sine
Samo sanjajte Zeljovci.
znaci, ako cemo po radiciji borac je sampion. koji glupan. pjano.
Ne bi me iznenadilo da za 1000 godina postoji knjiga u kojoj piše da je FK Borac osvajao titulu PL BiH uzastopno od 2000 do 2012g. I ludaci se ne bi mogli ubijediti da nije tako bilo. hahahaah
ti bas upucen u premijer ligu i tabelu
Tradicija je 9 godina duga. 9 godina niste pobijedili na Kosevu ili kako vi to volite racunati 18 bajrama hahahahahah