Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rano ustao momak pa imao mali trip :D
Joj Admire l.e.v.a.t.i.n.o. Idi bolan objesi se. Baci se sa PSG stadiona, u Del Pierovom dresu kad je igrao u PSG. aaaaaaaaaaaaaa nije ni cudo sto nam je ovakva drzava.
haha jeste opicheni, ismijah se ziv... cuj del piero haha
@@admir@@ fakat te i ja ne kontam sta pises jbt..ako se bas toliko ne razumijes u fudbal i ne znas gdje igra koji igrac koji djavo onda pises ovdje..imas na dnu stranice neke clanke o modi pa tam baljezgaj..
Admire, đe ti živiš ba? U šumi izgleda. Pa Del Piero nije nikad mrdno iz Juventusa, dok nije sad otišo u Australiju, a Falcao... Ma džaba je tebi objašnjavati, i ja budala još gora od tebe
Cavani ako je pametan nece ici ni u PSG ni u City. Samo neka pogleda sta se desilo Falcau i Del Pieru kad su otisli u te klubove, karijera im je citava propala, a to bi bilo steta za Cavanija