Nemoguća misija ili...?
0
Može li Sušić vratiti Salihamidžića?
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da hasan bi mogao pruziti jedno dvije ili tri utakmice za bih samo bi unazadio nekog maldog igraca za iskustvo i neigranje u repki, mozda bi mogao doci na koje pripreme uptiti koji savjet kojem mladom igracu, prije bi volio da se borimo za papca jer nam treba kvalitet u odbrani sa papcom bi bili 3 puta jaci nego sa bracom!!! maldi je, sanzniji, ima iskustvo ima ga i hasan al to nije to covjek sa 33 godine i papac sa nekih 27 ili 28 godina neznam koliko ima malo razmislite!! treba se braci zahvalit na danom doprinosu za bih reprezentaciju i to je to!!!
ako se odrekao bih drzavljanstva ko mu jb mtr.
hassssane stacemo
Puno brate primitivaca u ovoj našoj Bosni i Hercegovini, koji komentarišu (negativno) treba li ili ne treba vratiti Salihamidžića. 1. Samo Salihamidžić i selektor odlučuju hoće li se on vratiti ili ne. 2. Sve sami selektori i stručnjaci (univerzalni). Da je tako u Evropi, svaki bi dan uličari smjenivali trenere, pa i igrače. Dobro bi bilo da se poštuju prava i odluke selektora.
Kenjac ja sam napisao samo ono sto sam cuo na jucerasnjoj press konferenciji Nogometnog saveza .... Kada je Pape rekao da ce vratiti Hasana, jedan decko je rekao da Brazzo nema nas pasos. Susic je rekao da to nije problem i da Hasan moze igrati za BiH i samo iskljucivo za BiH ...
pa gdje ce igrati koga ce te izbaciti sa njegove pozicije,ako moze u odbranu bujrum,sta lupetate,nikad nikoga ne treba moliti pa da je i dzeko ne bi ga molio,za svoju drzavu da ga molis da igra ma sikter,to ti je isto kad muntas curu da ti da a ona ko bi i ne bi,a ti kput na rame pa trazi glavi salameta,nikad nije dao svoj maximum,a za club hoce noge da polomi
HASAN JE KRALJ!!! Za autora teksta-gdje su to mišljenja podijeljena oko njegovih kvaliteta??????????? Hasan je najbolji igrač BiH u njenoj istoriji!!!
Izgleda da Hasan ipak nije zamjenio bosanski pasos za njemacki, nego je samo uzeo i zenino spanjolsko drzavljanstvo.
aaaa 07.01.2010. u 10:30 Nema veze sto je izgubio bh drzavljanstvo. Barem tako rekose na jucerasnjoj press konferenciji. Nije izgubio FUDBALSKO DRZAVLJANSTVO. On ne moze igrati za Njemacku.... Samo za BiH ... ovo o cemu ti pricas odnosi se na lica koja imaju drzavljanstvo dvije drzave, pa biraju koje ce imati fudbalsko drzavljanstvo, izmedju te dvije drzave.Nnisi u materiji druze. Ne moze lice koje nema BiH drzavljanstvo igrati za BiH i tacka. Pa sto mislis da smo primali u drzavljanstvo one amere sto su igrali za kosarkasku BiH repku? Ne dezinformisi citaoce.
Bog Allah mene ne moze vratiti.
\"Ipak, Hasan je 1998. godine izabrao Bayern i znatno olakšao njihovu blagajnu.\" NIJE TACNO OVO U VEZI OLAKSANJA BLAGAJNE. PROVJERITE PRIJE NEGO STO PISETE GLUPOSTI.
nemma od tog nista , samo bezveze baljezgate. i da je moguc teoretski povratak Hasana u ovu tursku2 reprenzetaciju, siguran sam da Hasan nije tolko lud da se bruka.
BRACU, TREBA VRATITI PO SVAKU CIJENU. BRACO JE EVROPSKA LEGENDA I IGRAO JE ZA BIH KAD SU MNOGI SE PREDOMIŠLJALI I ODBIJALI....... BRAZZOOOO , VRATI SE !
ovaj hercegovacki dup.elizac je najgori sportista koji se rodio na bh-tlu.. nazalost !!
a covjece sto me ti nasmija... cuj naturalizovat Hasana... hehehehe...