Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze...hebiga, sutra Sloboda mora uzeti Zrinju kako zna i umije, pa Celik za prvo mjesto...Samo malo, zar ovo nije zadnje jesenje kolo, a igrace se jos kola do kraja godine?
Da
U Bijeljini x ko kuća!Blizi 1 nego 2
I bi 2...
Vitez igra tri zaredom kući, dolaze Borac, Radnik i Široki. Taman pravo bijeg iz zone opstanka.
ova kvazi TV kuće ne prenose Radnik - Široki ali zato se prenose utakmice tipa Mladost DK- Čelik. Tu je još i Olimpic-Sarajevo. Jedini derbi koji ćemo gledati je očigledno Sloboda - Zrinjski. Valjda ne mogu ovi iz usr.ne TVBiH da za jedan dan stignu iz Bijeljine u Tuzlu jer bože moj ima čitavih 70-ak kilometara pa da još dva dana za redom rade uh možda bi se strunili. karao vas karamehmedović. ne plaćam pretplatu što neko reče ni NATO da naredi. marš govna
Pa realno. Olimpic je dno ove sezone, Željo sredina tabele. S drugi meć neću ni komentirati tko je Mladost Doboj Kakanj?!?
kako ne znaš ko je pa vidiš da o njima više pišu nego o pola lige zajedno. jbg velesila možda naša astana al u k..cu
Kod Muse to ne prolazi.... deklasirat ce siroki Radnika 100%. Celavi ima infrakt da dobije na klupi
1-2
1-0 PRC !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
igraaaj Vitez volimo te mi, volimo te mi, igraaaj Vitez volimo te mi, volimo te mi!
naprijed Siroki!