Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kod njih tradicija. I Ferguson je svaki zijan pravdao sudijskim nepravdama. Eto Sunderland je veliki klub pa im sudije štimaju. Ajd Moyes umij se i razmisli o promjeni sredine.
pa sta ce oni su tako navikli da osvajaju titule...bez sudija su niko i nista...kad bi se provela istraga u engleskom fudbalskom savezu kao u italiji oni bi bili izbaceni u sedmu ligu a pola sudija bi zavrsilo u cuzi kao i vrh fudbalskog saveza...ali englezi nece da se brukaju...vise vole da glume postenje,a to je manchester dobro koristio...
Koliko je ovo jadan i mizeran smrad. Suđenje je bilo na najvišem nivou, treba gledati iz neutralnog ugla. Najžalosnije je što je upravo taj Manchester United imao pomoć sudija prethodnih 20 godina, ali su prvi da se žale na svaki prekršaj dosuđen protiv njih, a kamoli više... Sramota. Najniži kvalitet ljudi se uvukao u fudbal.
Moyes ce dobit po usima
A sto ne serete tako o Barci ili realu njih samo sudije guraju,a nas jednom i vi onda serete daj ne serite,a jbg moyes Moramo se borit i protiv sudija,kao da igraju u protivnickoj ekipi,ali ovo ljeto ili ovu zimu moras nesto striktno kupovat.:)
Klovn
Ko o cemu, kurva o postenju.....
zvucis kao mourinho, trazi krivca za svoje neuspjehe, reci covjece, nisam kao ferguson i ja ne mogu voditi man.utd.
ovaj Mojes drugi Murinjo. svaki dan citam kako ovaj place. CCC
kad ti iz man utd pocnu pricati kako ih sudija zakidaju stvarno mi se povraca
Čudno.Ferguson je igr'o samo protiv protivnika i skoro svaku pobjeđiv'o:
Samo malo, mislim da ovo nije bila prva utakmica polufinala, kako se navodi u tekstu. U Capital One kupu se igra samo jedna utakmica, i ko pobijedi- ide dalje. Varam li se?
Aha, hvala, i ja sam se evo uvjerio :)
Manchesterova igra je nikakva i bolje mu je da gleda kako da to ispravi.
Sad ti slijedi sankcija, nekoliko hiljada funti kazne pa ćeš ti pričati protiv sudija;)
Ma morate vi i nauciti igrati... Sta ste mislisli da ce Ferguson zauvijek biti tu...
gdje nam je DZEKO...jel prešao u novi tim? koliko ste smorili sa prelascima od ljetos..e.vo gdje je u gu.zici svojoj NECE NIGDJE DA IDE hajd sad opet jos plačite kako sjedi na klupi kako ga niko ne voli kako ga niko ne razumije!
Džeko je dobar u zadnje vrijeme, nemoj zezati.