Nogomet
6

Moyes: Moramo igrati i protiv sudija i protiv suparnika

Totalsport
David Moyes (Foto: AFP)
David Moyes (Foto: AFP)
Nakon što je izgubio i treću službenu utakmicu u nizu menadžer Manchester Uniteda David Moyes još se jednom obrušio na sudije.

Crveni vragovi su u utorak izgubili na gostovanju kod Sunderlanda (2-1) u prvoj utakmici polufinala Liga kupa. Nekoliko dana ranije su ispali iz FA Cupa nakon domaćeg poraza od Swanseaja (2-1), a izgubili su i u prošlom kolu Premierlige od Tottenhama, također na Old Traffordu (2-1). Sunderland je u utorak poveo autogolom Ryana Giggsa u 45. minuti, izjednačio je Nemanja Vidić u sedmoj minuti nastavka, a pobjedu je domaćinu donio Fabio Borini s bijele tačke nakon kontakta Toma Cleverleyja i Adama Johnsona.

"Nismo napravili puno toga pogrešnog. Mislio sam da će kod prvog gola sudija svirati prekršaj za nas i nisam mogao vjerovati kad je dosudio slobodan udarac za Sunderland. To je bila grozna odluka. Svi smo se smijali. Naš je igrač zbog iste stvari dobio žuti karton. Čini se da u ovom trenutku moramo igrati i protiv sudija i protiv suparnika", rekao je Moyes koji ipak ne gubi optimizam.

"Mislim da su moji igrači zaslužili bolji rezultat. No, igra se na dvije utakmice i istinski se radujem uzvratu. Hvala i našim navijačima koji podržavaju i mene i ekipu. Znaju da prolazimo kroz teško razdoblje i vjerojatno dugo nisu vidjeli klub u ovako lošoj situaciji. No, odlučan sam dovesti stvari u red i uvjeren sam da ćemo uspjeti. Osjećam tu odlučnost i u svlačionici."