Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikako mi nije jasna ova glave brke u pozadini
BORAT
Nista drugo se nije moglo ni ocekivati od ovog seronje Mourinha a ovaj brko njje fotomontaza pogledajte snimak tekme(to je za ove laike koji govore da je fotomontaza)i vidjecete covjeka na snimku.
Prestanite više sa vijestima o incidentu sa El Clasica...molim vas!
Ovaj brko u pozadini je Borat.
nije ni pepu zao sto ciganu nabija komplexe na svakom koraku
Haj sad svi po još jednom napišite da nemate pojma ko je brko i da svi budemo sretni.
Ali nikako mi nije jasan ovaj brko u pozadini.
da da sadam hussein gleda kako mourinho gura \"nekome\" prst u oko pa sadam kaze elhamdulilahhh ima i gorih neg ja
ovo sliku su editovali kolaž papirom
vahid halilhodzic-selektor alzira
Ma govni su i jedni i drugi,iako imam osjecaj da pokretacka snaga ciganluka lezi u Barceloni,a oni glupani nasjednu na provokacije koje su ravne onima kad se termin igra,a ne veliki derbi,svaka cast,niko nije osporio snagu Barcelone i njihov kvalitet,ali sve ono sto oni prezentuju u zadnjih godinu i po,nekako nema veze sa sportom,jer dosta ekipa je osteceno njihovim PRLJAVIM potezima i blagonaklonoscu sudija,mislim da su prevelik klub za takve stvari,a Real ima pravo da se ljuti vise puta su bili osteceni,ali i oni kaljaju ime kraljevskog kluba koje ja volim :),ali mislim da su sad blizi Barci nego ikad :)
eno sadama husseina, ziv je, gleda barcine utakmice
Joj vidi brki glave..hahahahahhaha kako je smijesan ! HLADNOKRVNI brko
fakat ko je onaj brko :)))))))))
UEFA-in covjek zaduzen za medije. Zato i jest za sve kriv Mourinho, Ozil, a nikako Barca -.-