Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je Mourinho
dobar je i moj babo pa ga niko ne yebe ni 1%
E da vam hoće Pjanić zabit ko i prošle sezone... On ko zna tajnu. Ma da je ikad loptu šutno kako treba pa da zna.
5 takvih el classica ne vrijedi kao izbacivanje barcelone i osvajanje LP u MADRIDU od strane mourinha
eto koliki si ti navijac ;) tebi el classico vrijedi kao i tekma za getafeom... i vjerujem da si ti u svom zivotu vise puta vidio barcu kao sampiona nego real..
ispravka, barcelona 3 LP za 110 godina
A znas ko ti krha zenu???
0-5 protiv barcelone je samo jedna od 38 utakmica i vrijedi koliko i utakmica protiv getafea - 3 boda. polufinale LP je nešto sasvim drugo.. mourinho 2 LP za 10 godina, barcelona 2 LP za 110 godina.
Jel\' ziv Dzeko,sto to ne pisete nista o njemu?Ja se pravo zabrin\'o,pisite bar sta je jeo danas,koji vam je.
@PP Dovedi babu i ne sekiraj se! :D
neko ko izgubi jednu od najvaznijih utakmica nacionalnog prvenstva 5-0 ne moze biti veliki trener
Gigant je Mourinho, jedan veliki !!! Al` Sir Alex je najveci i najbolji trener svih vremena. Volio bih da ga Mourinho naslijedi na kupi United-a, a i sam SAF je iskazao zelju da bi volio vidjeti upravo njega jednog dana kao svog naslijednika !!!! Glor Glory Man United !!! :)
E sad zamislite Fergusona da kaže ovako nešto, da hvali sam sebe. Smiješno.
GOD
Pritisni PETICU da otpocnes igricu! ... ... ... Mozda uspijes spasiti hugolinu!
Mourinho ce ipak zavrsiti u Engleskoj, \'nako mi svejedno :) Pored Barce i stanja u kojem su sada. Ne moze nista traziti !! A sigurno ce im PETAČA stalno biti u glavi :)