Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cisto privlacenje medijske paznje. ocigledno je nazovi spesl van ispucao i posljednji metak.
Sto ste glupi, pa nije smak svijeta ako je Casillas ostao na klupi....nije u formi..u zadnjih 10 godina nije primio vise golova nego u ooj sezoni u ovom periodu. Mora i Casillas da zna da mu nije zagarantovano mjesto prvog golmana ako ne zasluzi, to je za njegovo dobro...mora da se bori i da se vise trudi, nije Mourinho kriv !!
- ma Iker je hladno trebao sacekati tekmu i ako ga ovaj ne ubaci, nista mrtvo hladno reci klubu da želi otići iz REALA i onda angazovati agenta da mu trazi klub što uopste nece biti tesko jer bi mogao birati od UNITEDA,MILANA,BORUSSIE PSG-A itd itd itd i fino hladno otici, pa ko te ebe jarane a to kad bi uradio MADRID BI SE DIGO NA NOGE i Murinja bi ja mislim križali na sred trga!
je*o oca svog pogledajte sliku... koliko smrdi svi su pobjegli od njega
Isti Zijo Turkovic :D
ikeru odlazi!