Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho jeste specijalan. Ali Real ima problem sto u menadzmentu vjerovatno hvali sloga i timski rad. Primjera je puno. Ne podrzavaju Ronalda da dobije zlatnu kopacku, pojedinci forsiraju sukobe Spanaca i Portugalaca u klubu, Kasiljas i Ramos ne vole kritike, placeni novinari poput ovog da pisu ono sto nalogodavci misle itd. Jednostavno, Real nije slozan i homogen klub, sto na kraju placa sam klub.
nen en nen ne ne neeee on je special five :)
Inace...
CUJ \"HVALI\" HAHAHAHAHAHAHAHAHA, BRAVO BOSANAC!
Mou je najmanje dva poteza ispred novinara i ostalih u nogometu.. :D Covjek je dosao u Real da prekine dominaciju Barce u prvenstvu. Uradio. Ostalo je jos da osvoji Ligu prvaka sa njima, sto ce svakako da uradi ove godine (bar su po meni medju 4 favorita). Razlog: Sve je otpocetka sezone bacio na LP, i kad to osvoji otici ce negdje drugo (PSG ili ManC) da osvoji Ligu prvaka s njima. Isti je Ibrahimovic, uvijek negdje seli, trazi novi izazov.. :)
Ova Marca zeli da otjera Mouriha iz Reala jer im on ne dopusta da iznose vijesti iz tima kao sto su to radili drugi treneri, a Marca zivi od vijesti Real Madrida....jadno
Provjeriti da li Fahro ima uticaja na uređivačku politiku Marce. Koda su se kod njega školovali. Kad se nekome popnu na kosti ne silaze mjesecima.
Puno povike na Murinha. Donio prvenstvo, kup Kralja, Super Kup Spanije. I opet nevalja. Nije cvijecka taj Murinho ali sta ostali prije njega zadnjih 10 god uradise. NISTA. Real nema strpljenja ni truncicu. Sta ce biti ako npr osvoji ligu prvaka?
Ja sam vam neki dan rekao,Real Madrid je prevelik klub da bi ga jedan ovakav egoista i mrcina okaljao na nacin koji on to cini..Jaro,ovde je Real vazan a ne tvoj ego bahati,sta si se bolan ufurao,kad svi znamo da i real i barca mogu bez trenera prosetati se ligom,ove godine MOJ TIM TO KORISTI TAJ CIRKUS U MADRIDU I BICE PRVI!VISCA BARCA!!!!!!!!!!!!
@BALTAZAR poništen gol valenciji u prvom kolu oproštena dva crvena higuainu i di mariji u sevilli nepostojeći penal protiv deportiva nepostojeći penal protiv levantea protiv barcelone oprošten crveni xabi alonsu šta hoćeš više da počnu sudije zabijati golove umjesto igrača reala ? barcelona pogurana u sevilli i to je istina protiv osasune su i oni oštećeni, protiv getafea 1 penal nije sviran i ona utakmica gdje su mučki pokradeni u utakmici protiv deportiva realu ove sezone svirano 5 penala (3 nepostojeća) dok barci 1 protiv reala 0 a protiv barcelone 2 oba nepostojeća uostalom što je tebi ovo pišem ? od prije neki dan izjava Juanlu (Levante): \"Barcelona bi osvojila La Ligu da je Madrid izgubio, ali, naravno, to se ne može desiti. Mourinho se žali, ali, zapravo, Real Madrid ima najviše povlastica.\" izdominiro sam te!!!!!!!!!! a šta ćemo sa prošlom sezonom ? ajde ipak neću to spominjati :)
on je sve samo ne \'normal\' :D kod toga nema nista normalno...
SVI GOLOVI I PRENOSI NA 4 FUDBAL .COM PRIDRUZITE SE
razlika je u tome što za razliku od prošle sezone realu ni sudije ne mogu pomoći i kako tebe uopće nije sramota pričat o suđenju nakon prošle sezone u primeri kada je real poguran u milion utakmica ?
Ovo je izgleda onaj iz \"Marce\" kojeg je Mourinho tužio za klevetu ,pa mu se sad na kosti naklatio!Pustite čovjeka da radi jbt dosadni ste...pozz
tako je jebacu, ako se vec pravi pametan nek makar pise kako treba... izgleda da su danas ove nepismene budale najpametnije vidi se da je neka seljacina
ma ova marca je budalaštinja od novine,čuj on hirove sprovodi a ista marca ga je provocirala svo vrijeme i to je upravo radi nje uradio ne radi gazete dela sport ili dnevnog avaza..ma ovo je čista demagogija i sranje od priče,frajer gazi sve pred sobom a odluke u sevilji i pamploni u korist barcelone i odluka sudija u korist betisa protiv reala je jedini razlog što je ova razlika..nije zato što je barca dobila real,naprotiv bod su čupali,i sutra da se sastanu raskupuso bi ih real kao beba zvečku..koja obamana puka,i laž kako ih nije sramota..
zna li neko email adresu od Murinja ? Ili od njegovog agenta ?