Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek, papku su krivi svi, igraci, navijaci, protivnici, stadion, sunce, mjesec... samo njegovo ograniceno fudbalsko znanje nije krivo.
Igraci su razmazena derista. Fudbal je precjenjena igra. Ti ljudi dobijaju i previse paznje od one koju zasluzuju. Fudbal jeste odlicna igra kad je covjek sam igra ali navijanje za klubove je ravno idiotizmu.
Ovaj nikako da shvati da je njegovo proslo. Mars kuci i bavi se unucima. Fudbal nije vise igra u kojoj se snalazis.
Maureen opet cmizdri, pravi drame
"Kad budete muškarci, vratite mi prsten", pijačarska fora
Neko drugi je kriv! Klasični mudinjo
Jbt ko da je osvojio svjetsko a ne neki ž kup. Uvijek mu igrači krivi. A jel se zapitao zašto mu igrači okreću ledja u zadnjih 5 klubova.
Papani, fukse,licemjeri!!! Mourinho je za male igračiče institucija! Svaka čast n'a potezu
Kao i uvijek, papku su krivi svi, igraci, navijaci, protivnici, stadion, sunce, mjesec... samo njegovo ograniceno fudbalsko znanje nije krivo.