Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad izadu godisnje zarade klubova, United je u top 10 svake godine a uzeo se zalit da nije klub bogat. Taman da je Guardiola bacio 500 miliona na deset golmana, tvoje je da stvaras svoju ekipu
Da se razumijemo, nemam nijedan razlog da nesto gotivim Guardiolu,ali ovakvo spinovanje i manipulacije je samo kadar Mourinho raditi.Potrosio je od dolaska na klupu Uniteda 30-40 miliona manje,a sad bi sebi muda skratio da moze da predstavi to kao razliku od jebenih 300-400 miliona.Kakav lik.
Hahahha. Cuj ovog smorinja. Sto nisi tako pricao kad si dosao kod tate Abramovica 2004. godine, pa dovodio koga treba i ne treba, poremetio trziste. Isto tako kod ludog Moratija u Interu. Pa Perez mu ostavio Ronalda, Kaku, Benzemu i otvoren racun...
Ne mozes 700, al tu ste negdje. Ako iko para to je ManU, al ne znate da ga potrosite kako treba. Unistili ste fudbal sa astronomski ciframa.
Koje spinovanje u pm, ovaj idiot i zapoceo sve sa bacanjem novca u bunar a sad svi krivi sem njega ccccccc
Realno šta je mogao United ove godine pored Citya.
Malo licemjerno zvuči to kad dolazi od strane trenera koji je u Čelziju prvi započeo trošiti nenormalne sume na pojačanje kao kad je npr Juventus dogovorio Essiena iz Lyona za 16 miliona eura, a onda ovaj poslao ponudu od 36 miliona. Imaš i ti velike novce u Unitedu za potrošit, ali realno ispuhao si, vrijeme te pregazilo i odbijaš da promijeniš svoju fudbalsku filozofiju koja je zastarjela, zato sad i nemaš rezultate.
@gladijajator Slazem se. Koji je bio prosle sezone, i sezonu prije ☺