Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes mu vatra...sa ovakvim reakcijama samo pokazuje da mu je ITEKAKO STALO i da mu je ITEKAKO KRIVO... umjesto da kulira ko gospodin hladno :-)
kompleksaš nije naučio da ne bude u centru pažnje. sad dok je euro, nikog ne interesuje smorinjo pa mora na ovaj način da sebi pridodaje pažnju.
Igraci Barse jesu spanska reprezentacija,ako njih ne bi bilo,spanci bi bili prosjecni a ako realovih ne bi bilo,to se ne bi ni osjetilo!
\'ta će \"Special Five\"
primjetis li ti mourinho da svaki golman svake reprezentacije pocinje loptu \"a la barca style\" sem Casillas-a:)))...a spanija mislim da kombinuje vise nego ikada prije,jel i to lici na barceloninu filozofiju...bojim se da ne samo spanjolska vec cijelo EURO 2012 pokusava sto vise implementovati filozofiju \"el filozofa\" kad su gladni uspjeha vec:P
problem je sto se igraci reala ne pitaju nista na terenu kada su tu majstori xavi i iniesta
joj jest mu krivo, nek crkne hahahha
sto je on iskompleksiran
Moj Mourinho, i meni tako spominjaju stalno Messi-ja. Ja ne znam vise sta da radim!!!?
hahahaha Murinjo mi sa svojim izjavama pomalo lici na dodika, koji uporno tvrdi da RS nije Bosna
Ti si obicna mazga bolesna. Ti konjino dok zivis neces ni priblizno dovesti neku ekipu do onakvog svrsenstva , kakvog Barcelona ima. Kod tebe je bio i ostao sistem , ili svi u 16-ercu ili sa horuk naprijed.
Portugalci su kompleksaši broj jedan. Jučer Retardo - Mesi Danas Serinjo - Barsa
@Aviator fali im još bek i imati će 11a kako je krenulo uskoro će dovesti Albu :) GOLMAN- Víctor Valdés ODBRANA- Gerard Piqué- Carles Puyol- PRAZNO VEZA- Xavi Hernández- Cesc Fàbregas- Sergio Busquets- Thiago Alcântara- Andrés Iniesta NAPAD- Pedro Rodríguez- David Villa 3-5-2 formacija :)
Da čmaru portugalski. Ako si sinoć gledao utakmicu Španjolska je igrala kao Barcelona. Efikasno i jebitačno sa mnogo šansi, dodavanja, majstorluka. Samo idiot to sinoć nije vidio.
aaaa jel to ona barca sto ju je CHELSEA iznacio u polufinalu lige prvaka
Ne bih da komentarisem ove komentare od strane separatista, tu se jednostavno vidi da medju njima niko nema dvije ciste :D btw, odlicna slika, mourinho pomilova guardilu po glavi kao kakvog kera :D
Petorica iz Reala?!?! ja koliko znam u prvoj postavi igraju 4, a jedan sjedi na klupi (i nikad neće odigrati ni minute), dok i Arbeloa nikad ne bi zaigrao u prvoj postavi da nije Puyol povrijedjen. A vidi se ko nosi igru Španije, Iniesta, Xavi, Fabregas, i budući Cule Jordi Alba. I na to dodaj Silvu koji je vrh. A ni Torres ne bi zaigrao da nije Villa povrijedjen.