Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAko bi volio da Mourinho opet dođe na S.BRidge... Igračima, navijačima i njemu najbolji period Chelsea. Dođi najdraži !
Gurbetska posla.
neka promjeni broj i rijesen problem
MESSI
zao mi je vise ljudi koji podrzavaju takvog smrdonju,gdje god da dodje sport je u drugom planu..
Cigani iz Uefalone DISMR!!!!
Samo se pitam do kada će novirani pričati o ovome kad i vrabac na grani zna da Mourinho nikad neće otići i Real Madrida...
vilas boas krac palac
ovaj boas glumi trenera nekog
mourniho je velika selja*ina tako da je ovo 100% tacno
Pricaju ljudi. Da ba,provjerite prije nego osudite..Svakom je dopusteno da blati svakog,za klevete bi trebalo ljude u zatvor voditi. Ne opravdavam ni jednog ni drugog,al ovo je besmisleno.Glumi postenje na skrnavljenju drugog..
pogan portugalska