Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@stahoces Pojasnicu, ne prepirem se sa osobama koje ne znaju bar osnove gramatike. peace! ;)
Jel\' ti to odgovor??? Hahahahahahahahaha.... Piiiis papak...
@stahoces (prvi komentar) a sta mislis da se ti malo pozabavis gramatikom? :))) eh pa tek onda mogu da se raspravljam sa tobom ;) peace! ;)
Međusobna gol razlika Barcelone i Reala u svim natjecanjima u sezoni 2010/11: Barca 9 - Real 3 PAMETNOM DOSTA!!!!
Ako misliš uspoređivati igračka i trenerska postignuća Murinja i Pepea onda bi trebao da znaš da je Pepe za 3 godine kao trener osvojio ono što Murinjo nije evo ni za 8-9 godina koliko je u futbalu...Plus što je skoro čitav svoj futbalski vijek odigrao u Barci..Plus što se smatra tvorcem fantastične i najljepše igre u povijesti futbala...A taj tvoj spešl van je više show men nego što je trener, tako da bi tog tvog spešla mogli nazvati spešl tu, a jok spešl van...
a ovih ljubomornih dusa, sto znaju da Guardiola nikad nece bit poput Mourinha, taj covjek je ziva legenda, ljuDi! The Special One! ;)
neka ova slika uz clanak bude moj komentar na njegovu izjavu...
Cuj \"dzaba him\" HAHAHHAHAHAHAH hejtaj sine Arsenal ipak igra kvalifikacije za ligu prvaka ^^
ova slika na kojoj se murinjo smije pokazuje da se samo sali :D
to je rekao i prosle sezone..
Sto ne kupi Real ovog napadaca, ionako ima problem sa napadom. http://www.transfersinfootball.com/leandro-damiao/
Nikada Real nece igrati ni priblizno lijep nogomet kao Barca dok je muro na klupi...dzaba him igraci...
ajmo hajteri javite se odmah..