Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO OŠTRO ŠEFE !
Frajer je genijalac, druga je stvar sto ima pun *** penzionera u timu, sto nije on kriv, slozit ce to on polako!!
Willian, Hazard, Schurle, Oscar, Mata, De Bruyne, Obi Mikel, Ramires, David Luiz, Gary Cahil, Azpiliqueta, Demba Ba, Romelu Lukaku Sve penzioner do penzionera. Problem je sto on ne zna. Posrecilo mu se jednom sa (nimalo losim) Portom, a onda su mu stalno krsili milione u ekipu i on kofol nesto osvajao. Koja budala bi se zalila na ovakav sastav kakav sam gore napisao ?? I na to sve dodas iskusne Ceha, Terrya, Colea, Essiena, Torresa, Etoa. Smijesan trenercic.
*Lamparda
Je*o ti trenera koji od prosjecne ekipe nije u stanju senzaciju, lako je stotinama miliona baratat i slozit ekipu.
Pa sa prosječnom ekipom je 2003. g. osvojio Kup UEFA, a 2004. g. Ligu prvaka. Mislim da je to dovoljan dokaz da je dobar trener.
svaka cast svakom treneru al niko nije tip top...svako mora gubit i pobjedjivat...
al on potrosi ono sto malo koji trener potrosi i opet nema neke rezultate..sam je kriv,onakvog napadaca dao u Everton a momak zvijer,ostavio torresa koji da po pet golova u sezoni..ne kazem da je los trener,al po mom skromnom misljenju nije toliko dobar koliko ga uzdizu