Za lošu igru su krivi svi osim njega
19
Mourinho protiv cijelog svijeta
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da je srbin
Ko mu je kriv kad je kupio levatinu Modrica
Glupsone jedan. Pa nije Klix pisao ovaj članak, već prenosi ono što je objavila Marca, koja je BTW pro-Madridski list
samo da urednicima portala j.... keve na pristranosti....Profesionalnost vam na nivou.... j.... vam MAMEEEE
Ka-rinjo po ko zna koji put dokazao da je Special One Idiot i da je mekusac. Bezgresni Ka-rinjo ne razumije da pravi muskarac preuzima odgovornost za svoja djela i greske, a djecak trazi opravdanje i uvijek optuzuje druge. Mali si ti jos, ako si uopste musko, kao i Cristina, sta je bilo, jel ti se pi-c-ka otvorila, koji bijednik.
E moj Nebojsa, veze ti nemas, Mou je osvojio LP sa Portom, gdje je imao samo nekoliko PROSJECNIH igraca, a ostali su bili samo tu da popune mjesta. Osvojio je i sa Interom LP, gdje je istina imao jaci tim od Porta, ali ne i najjaci u Evropi, ali ipak izbacio je barsu i u finalu lagano mlatno Bayerna...
SVE STO ZNA MURINJO O FUDBALU NAUCIO JE OD PEP GVARDIOLE DOK JE BIO PREVODIOC U BARSI.
Ispunjava šokac križaljku: Luka u Španiji. Modrić
Maurinho je naj precjenjeniji trener na svijetu. Lako je biti trener tima u kojem imas najmanje tri zvijezde i u ostatku tima jako dobre igrace. Budi mangup pa napravi uspjeh sa prosjecnim timom. Zbog njegovog velikog EGOIZMA su mediji napravili MIT o njemu, kojeg obicno krdo slijepo prati.
Mourinho ima trofeja kao svi treneri u Spaniji. Navijaci Porta, Chelsija i Intera i dan danas ga vole i tuguju za njim i svaki dan se mole Bogu da im se jednog dana vrati, jer im je donio toliko slavlja i veselja. Drugi klubovi i treneri mu zavide pa ga zbog toga mrze i jedva cekaju neki njegov poraz da ospu paljbu po njemu sto je dokaz koliko je veliki trener. Prosle sedmice Man Utd je zijanio pa jel iko ista prigovorio Fergusonu? Venger zijani pocesto pa ko mu sta prigovara, Bayern zijani pa se ne prica puno o tome, evo i Juve je zijanio nakon 49 utakmica bez poraza pa jesu li napravili hajku na njihovog trenera? Zasto se uzima u usta Mourinho? Jel ispao iz lige? Ok, 11 bodova razlike je prakticno0 nedostizno (teoretski NE) i titula je 99% izgubljena, ali u igri su jos dva trofeja gdje postoje realne sanse da se to osvoji. Niko to ne vidi. Vidi se samo poraz od Betisa u kojem je Real ostecen za gol Benzeme i za nedosudjen penal, ali to nije bitno i to je sport...
NAVIJAČI BARSE SU OBIČNI PEDERČIĆI!!! SAMO CMIZDRE I GOVORE MURINJO OVO RONALDO ONO!!! NE ZNAM NI JEDNOG NAVIJAČA REALA A DA VIŠE SPOMINJE REAL OD NAVIJAČA BARSE!!! SJAŠITE MALO BAGRO PEDERSKA!!!
Najpoznatiji prevodilac na svijetu.
zivio Alex Ferguson......vozdra mali trenercici.......
NAVIJAČI BARSE SU OBIČNI PEDERČIĆI!!! SAMO CMIZDRE I GOVORE MURINJO OVO RONALDO ONO!!! NE ZNAM NI JEDNOG NAVIJAČA REALA A DA VIŠE SPOMINJE REAL OD NAVIJAČA BARSE!!! SJAŠITE MALO BAGRO PEDERSKA!!!
nece se valjda smjena na klixu zavrsit a da niste objavili clanak o \"dobrom decku\" messiju ?
vama u klixu treba bombu bacit, vi niste novinari nego dzelati inteligencije
ma odlazi iz voljenog kluba mat*r ti ........unistio si uvazavanje i postovanje jednog Real,zajedno sa onim mesarom Pepe-om..pa makar i osvojio sve titule svijeta,opet cu biti najsretniji kad odes iz Real-a