Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde jadniku sad ce bit jos bolji u Unitedu,Unistili ste Predobrog igraca...
Jadu bijedni, prodao si ga samo zato sto Arsenal i Siti tek moraju igrati protiv Mancestera - a celski odigrao obje. Na bijedan nacin pokusavas do titule, isto kao u Realu. Ocekivano od tebe
Mourinho je najvece govno. Nisam Celzijovac, niti Realovac, ali uvijek sam ga gotivio. Nakon dolaska ponovo u Chelsea pokazao je zasto su ga mnogi mrzili do sada. Taj bi i mater svoju prodao samo da drugima napakosti. Nije to vise onaj special one, nije to onaj Mou kojega znamo.
To je isti čmarinjo kakav je oduvijek bio. Samo si ga ti posmatrao drugim ocima. Oduvijek bi sve i svakog prodao i pogazio samo da dodje do uspjeha. Podvali bi svakom i igrao nefer da bi se na kraju mogao narugati. Odron i sljam ljudski. I oduvijek je takav. Od kada je 2004. stigao u Englesku.
E moj murinjo , izlapio si vec sa svojim sranjima i igrom . Dosta te ba , idi prosipaj se u Portugal.
Prije bih rekao loša odluka. Podati takvog igraca jednom od glavnih konkurenata (mozda ne ove sezone, ali sljedece vjerovatno da) je za mene neshvatljiva odluka.