Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pratim statistiku ali me interesuje, kad vec pisete o tome, koliko je nogometnih strucnjaka doslo cetiri puta do "poluzavršnice" lige prvaka
upravo tako, koliko je uopće trener došlo do polufinala nekog takmičenja
statistika nauka za upravljanje glupim masama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosta trenera bi bilo ponosno bar jednom da vide polufinale
ČMARINJO - kakav yebeni LOOOOZER
Kakav yebeni LOOOOZER
Važno je da je u nečemu prvi
Pa dobro...Mislim da je Atletiko dobra ekipa koja je sinoc imala vise srece!!! Celsiju treba bolji napadac i bice dobra ekipa. Da Crvena Zvezda hoce da igra ,,Ligu sampiona"ja bi bio srecan.Polu finale nije mala stvar!!!
Kao sto vec napisah - POLOVNJACA ONE !! Hvala Sime One , fudbal je pobijedio !!
The semifinal one!
gdje su oni misevi sto su pricali kako vec vide mourinha da trci pocasni krug u Lisabonu? Atletiko razmontirao autobuscic :)
Kmece kao kikser ....
Pa zato je licemjer i pašće jučer objavio... Poštujem svaku ekipu koja dokuči polufinale LP hahaaah..... Na sebe aludirajući jado jadni. Taj čovjek je usamljen. Sam samcat.
"Strucnjak " , koji pljuje po svojim igracima ...
Ni sledece sezone nece biti nista bolje.