Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e brate imam ti ja punjac samo da se dogovorimo oko cijene ti reci kolko tebi odgovara et mozel za 5 KM jer ja sam imo nokiu n95 i sad promijenio telefon i osto mi punjac et brate reci kad hos!!!
ee bolesnici moji ja samo pitam imal iko punjac za nokiu N95? napunite ga si svojoj majci
Napuni ga majci,..ipak je ona najpreca!!!!!!!
Dzeko je i nocas pokazao koliko vrijedi, nas dijamant Dzeko. PS. Time sto nije igrao za Chealse , inace bi glat prosli, Dzeksoni bi zabio 3 komada.
Imam punjac za tvoj,..a i za mnoge druge modele,,,ne mora bit\' bas Nokia,...retardi BOLESNI;::radil\' se sta god,.. Mamicu vam hohstaplersku,..
Posjedujem punjac za djevojke sa podrucja BiH
heh znao sam da ce inter proci dalje cak sam se tako i kladio hhe
IMAL IKO PUNJAC ZA NOKIU N95??
nije stanford bridge nego stamford bridge.
prvi