Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik llacen 100 miliona i najzanimljivija stvar koju je iskazao otkako je došao, je to da ima 84% tacnost dodavanja. Tuga. ..
smije se lik sto ce igrat protiv brata a ne sto ih podcjenjuje
84% tacnih dodavanja ? zasto je ovaj podatak vazan...
murinjo ce unistti ovaj klub...s obzirom da navijam za liverpul...samo naprijed.
dream.....rece navijac kluba ciji napad kosta kao tvoj propali Pogba a ima 9 bodova prednisti nad tvojim klubom hihihi
nasmijacemo se i mi kada vas ljudi izbace sa prvenstva
Ovaj ne vrijedi ni upola koliko je placen
......novi Baloteli moze u z ligama igrati samo:)))
Ma vi ste obične qarine, dok je bio Ferguson i ekipa ManU je bio trepet i pojam za svaki evropski klub, a ova dvojica našto foliraju kao da su sve osvojili a ustari nisu ništa...
Ferguson je imao katastrofalne rezultate u prve tri sezone u Manchesteru, a i nije osvojio vise trofeja od Mourinha kad se sve sabere i oduzme, plus sto Mourinhova karijera jos nije zavrsena, tako da se to jos ne moze porediti.
a ja ne znam da li bi zaplakao ili se nasmijao na ovu "vijest".