Ofanzivna taktika Portugalca
0
Mourinho planira "napuniti" APOEL-ovu mrežu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja budite sigurni da ce real remizirati.
http://betdojava.blogger.ba/
TRENUTNA BANKA: 21 160 kn, STANJE LISTIĆA: 32/68, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Krenuo je 1. pretplatnički ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Profit 17530 kuna u tri mjeseca sa skeniranim listićima što je iznad svih prosjeka. U 15 dana ovog ciklusa ostvaren plus 4410 kuna a vjerujem da će se i povećati do kraja. Novi ciklus počinje kroz 2 tjedna i zato požurite. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića.
hahahaha kad im bombu bace !
oni chak znaju zasto to Murinjo radi, wow.
neka se cmarinho samo sjeti reprezentacije svoje zemlje protiv tog istog kipra kada su ih nabusili, tako cmarinho real je znao gubiti protiv malih klubova i to onda kada se najmanje nada. Uz to niko nije mali klub ko igra u ligi prvaka jer sigurno nije tu prosao na lijepe oci pogotovo iz drzava cije lige nisu iz liga 5
početi, za ustaviti, za tvoriti, za variti, za spati. Nema šta, novinari su prva liga! Svaka čast!