Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus i komedija počinju. Smorinho puk'o definitivno, mada je vazda bio lud k'o struja. Kokice, grickalice spremne....
HVALA BOGU PA OVAJ COBAN IDE IZ REALA. KRIVI RONALDA I IKERA ZA LOSU SEZONU A ON JE KRIV. KO BI NORMALAN SKINUO SA GOLA GOLMANA KAO STO JE IKER? NIKO. AL NEMA VEZE ON SAD IDE I NEK POVEDE I LOPEZA SA SOBOM SLOBODNO JER REALU NE TREBAJU NIJEDAN NI DRUG.VAZNO JE DA OSTANU IKER,RAMOS,RONALDO,PEPE I EZIL JER SU ONI SRCE REALA.
za ovu sezonu su mu krivi pepe i iker, za proslu ozil i ronaldo, za prvu na klupi reala (kada je na startu od barce primio peticu u dupe) krivi su bili svi igraci jer ga ne kontaju
Ugl. samo on nije kriv ;)
kako podla kuja! covjece putem medija pljuje po svojim igracima, ponizava ih i vrijedja! nema ovdje ni Č od čovjeka
Možeš još malo.A poslije tog nimalo (KAD TE ĆELZI ISFURA ZA GODINU-DVIJE,NEĆE TE NIKO HTJETI)
u Inter je uvijek dobrodosao :)
Valjao ti je prethodne tri godine,sada odjednom nije njegov profil golmana. Vjerujemo ti Mourinho