Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije odlucio,vec jedva docekao...
Kreten konta ako je zamjenio begovica osvojit ce titulu .!
najbolje moguce radno mijesto,,uz to dobro placeno.....nema povreda,,,mozda samo prehlada ako se ne utopli
vala nije ni zaradio da ostane
Ne preostaje nam ništa neg u reprezentaciju pozvati boljeg kolegu. Ako promijeni državljanstvo i ime u Elvis Đi KURTOvić ! Pare nisu problem, a BAkir zapošljava na sve strane toliko da se radna snaga mora i uvozit !
Mene interesuje kolko ćeš puta kao štrakbreher stat među stative ako igrači ipak uspiju na kraju balade otjerat Murinja :)
Zamjena uzroka i poljedice. Upravo gledal Valencia - BArcelona. Utakmica ko utakmica kad spiker kaže za jednog igrača: MNOGO BOLJE IGRA NA TERENU KAD NIJE NA KLUPI ! ?? Vođen tom logikom vjerovatno će i Begović sad branit mnogo lošije kad je na klupi ! :)
Nije golman problem u Chelsea-u, nego suplja odbrana i neefikasan napad. Jednostavno losa sezona za Murinja. Begovic je zadnjih par utakmica odlicno branio, ja ga ne bih jos mijenjao, mada mislim da je Courtois vjerovatno najbolji golman na svijetu. Evo i sa Courtoisom izbuise od Bournemoutha.
Prolupo Mourinho!!!
Logično, jbg stvarno je van forme Begović.
Tace on
Džaba ga onoliko podrżavao.
ministar klupe
Jos jedan nas reprezentativac otpao iz prvih XI u svom klubu. Ova generacija dozivila vrhunac i sad se lagano spusta na zemlju. Moliti Boga da se barem Hodzic, Besic, Cimirot, i Bicakcic snadju, inace nam je pusiona.
Imao covjek sansu zivota, ali nisu mu se ostale zvijezde poklopile. Poderali ga k'o p'jan oslobodjenje. Fataj se noge Asmire.
Uklopio se u sivilo ekipe
Frajer već ima 2 velike odbrane za 15 minuta.
pola ovih sto kritikuju Begovica bi sjedili u parku na klupi sve do bozica za 2 funte dnevno,,,,,,a njegovo sjedenje je donirano sa mnogo nula u cifri,,, i tu je mala razlika,,, postujte prvo sebe,,,okrenite se oko sebe,,gdje ste vi ???gdje je Begovic??
evo javljaju se klošari,,,....nemam ja veze sa Begovićem samo kažem majmune Juraj da sebe pogledaš
@Jánošík interesantan nick ... kakve ti veze imas sa istim ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)